Citeste o carte sau o revista, asculta muzica, uita-te pe geam, vorbeste cu parintii, da-ti mesaje cu prietenele, stai pe net (daca ai pe telefon), daca ai laptop sau dvd player portabil te poti uita la un film, dormi.
Te joci pe telefon, asculti muzica, mananci, dormi...sunt atatea idei nu pot sa iti spun atatea poti sa alegi.
Ia-ti niste muzica in telefon/mp3 player. Ia-ti eventual un film pe telefon daca ai un telefon cat de cat performant. Vorbeste cu o prietena/colega la telefon.
Buna! da, am cateva idei :
1) ia-ti o carte si citeste
2) dormi pana ajungi
3) canta ceva
4) mananca (daca vrei, bineinteles)
5) imagineaza-ti ceva frumos
6) repeta tabla inmultirii, a impartirii
Nu ca fac asa sau ceva, doar ti-am dat cateva idei.
Hey...cred ca nu e persoana care sa nu se plictiseasca cand merge cu masina.Eu una imi ascult muzica preferata la mp4, rezov integrame sau ma uit la un film pe dvd-l potabul. tu pot juca carti cu parintele care nu conduce, citi o revista sau o carte.intra pe internet la telefon sau in cele 4 ore, ia o perna de acasa si dormi putin.
eu cam asta fac cand plec cu masina cu parintii.
sper c ti-am fost de ajutos.pa pa
PS. DAca nu faci Craciunul la bunici, de ce nu rogi o prienena sau o ruda de varsta ta sa mearga cu tine... o prietena ceva.cu care sa te intelegi si sa va distrati impreuna?
Poti sa: Citesti o carte, sa te joci pe telefon, sa desenezi, sa scrii in jurnalul tau, sa dormi, sa colorezi, sa canti melodiile pe care le pune tatal tau, sa te uiti pe geam, sa dai note imbracamintei pe care o poarta femeile/copii/barbatii/batranii pe drum Sa vorbesti prin mesaje cu prietenii/prietenul/prietena/bff-ul/verisoara, sa mananci, sa canti ce-ti trece prin cap, sa citesti o revista, poti sa iei o papusa/ursulet sa te joci cu el in masina Etc. Fundita?
Daca iti place sa citesti, ia cartea preferata cu tine.
De asemenea daca ai laptop, ia-l cu tine nu te vei plictisi cu el.
Tine legatura cu prietanele tale.Cu siguranta veti avea ce discuta.
Daca bunica ta are pisicute si caini, iar tu nu, profita de acest moment si joaca-te cu ele\ei.
Asculta melodiile tale preferate, in timp ce bei o limonada.
Sper ca ideile mele sa te ajute. Distractie placuta.
Fundita?
Pai daca ai atata timp la dispozitie, nu iti recomand sa mananci sau sa bei ceva deoarece acest lucru poate duce la greata, dar ti-asi recomanda ca sa iti incarci telefonul (s cartela si bateria, iti instalezi cateva melodii si stai culcata pe spate ci castile in utechi si dormi, eu asa asi face daca nu asi avea o sora care ma "bazaie" pe la cap ca sa facemeu stiu ce jocuri, dar cand sunt singur asa fac, din pacate ar trebui o bancheta mai mare, bagta si fii atenta la ceea ce ti-am zis, sai poti (daca iti place sau esti talentata) sa desemezi, sa scrii povesti, sa iti iei o carte (cu coperta tare), nu ca sa o citesti, ci ca sa iti pui caietul de desen, sper ca ti-am fost de ajutor si scuze de mesajul asa de lung. BAFTA! si ai grija ce faci! pa!
Drawings întreabă: