anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi plac pantofii cu toc cui si cu varful putin ascutit si am o vecina (in jur de 16 ani) care sta tot timpul cu gasca in fata blocului si cand trec isi bate joc de mine si comenteaza impreuna cu prietenii ei.Eu sunt mai timida si nu stiu cum sai inchid gura.Imi dati si mie niste replicisad?

Răspuns Câştigător
| Nymphetamine a răspuns:

Cand mai treci pe langa ea si incepe sa comenteze ii spui frumos:
"Draga, ti-as da un sut in c*r, dar tin prea mult la pantofii mei ca sa-i umplu de c*c*t. kiss "

10 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

-daca ma cobor la mintea ta dau de petrol
-bine ca aveti voi, retardatilor, pantofi mai misto
-demodatii naibii
-vai draga dar ce pantofi misto ai! de unde? de la groapa de gunoi? hai pa ca ma duc sa-mi caut pantofi la mall... sper sa nu gasesc niste chiciurii ca ai taitongue

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Ce timida esti de aceea te iei de mine nu e asa? ai vazut ca au sarit toti si acum sari si tu ca tot s-a gasit oportunitatea

Cea mai buna reactie.le zambesti in fata si le raspunzi detasat, nu ii lasa sa te umileasca.e alegerea ta daca le dai voie sa te raneasca.si apropo, daca nu ma lasi in pace voi continua sa postez tot ce imi trimiti

MirruSacaieLumeaPeTPU
Astazi, 1:00 pm
VACA
Dupa ce ca ai un avatar idiot mai dai si raspunsuri inutile si mai ai si intrebari cretine :X>D:< ce vaca.ce cauti tu de fapt pe siteul asta?

Vaca? avatar idiot? tu te vezi pe tine? o mucoasa care are cel mult 15 ani si a intrat la liceu.mare scorpie vei ajunge...imi pare rau. puteam sa fim prietene, mi'ar fi placut sa te ajut...imi pare rau ca te porti asa

Am zis sa ai grija

MirruSacaieLumeaPeTPU
Astazi, 1:18 pm
pishata emo
eu stiu ca esti rinoceroaica da nu credeam cati dau mucii pe gura laughing
nu sunt fetita cu mistourile si lasma cu mesajele astea de piti laughing

Cand tu si totii copii tampiti asemeni tie veti face diferenta intre goth rock sau emo mai vorbim.pana atunci just get back to Justin Biever

Soareee de cand te rupe pe tine curiozitatea? Am avut probleme...dar stai de ce iti dau tie explicatii? esti o taranca. faci de ras neamu rockerilor

| Yell0w a răspuns:

LullakryeAngel: intre 4 pereti fiecare e ce vrea.
Cum si tu ai 3 personalitati diferite de pe 3 conturi diferitewinking
Si macar ea a intrat la liceu fata de tine care presupun ca nici la cibin nu te-au primit cu 6 clase altfel de unde atata timp la varsta ta de site-ul astalaughing:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Soareee, stau in acelasi oras cu ea. Si daca pentru tine o capitala e mediu rural, cred ca ai ramas corigenta la geografie. loser

| Alexandra_8912 a răspuns:

Pai :

- Ti-as da un pumn in gura dar te-as face mai frumoasa.
- Stii ce? Dau m*ie la impertinenti.
- Inchide gura ca poluezi natura.
- Du-te si spala-te pe dinti.
- Cand imi dai ciorapii inapoi?
- Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe o idioata sa vorbeasca.
- Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata!
- Ieri faceam pe mine, astazi fac pe tine.
- Suferi de boala aia de a te baga in treburile oamenilor?
- Maicata stie ca vorbesti singura?
- Te crezi scumpa dar eu te cunosc de la reduceri.
- Te descrii ori ce faci? (asta in caz ca te face : proasta, idioata etc.)
- Mi-as dori sa fii TV ca sa te pot inchide.
- Ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urata?

Si mai sunt multe. Dar sper ca astea sunt de ajuns pentru tine.

Te pup!