Nu conteaza daca ai jocul piratat
pack-urile merg/sunt combatibile doar pe o anumita versiune (majoritatea pe beta 1.0 --> oficial 1.2.4)
de exemplu daca ai un pack pentru beta 1.8 atunci atunci cauta versiunea 1.8 la minecraft si instaleaza modurile (pack-ul) in minecraft.jar si sterge META-INF dupa aceea ar tebui sa mearga
sper ca am fost de folos :p
Stai asa cand ai zis oficial 1.2.4. Eu am 1.2.5. Deci daca dau back la 1.2.4 o sa-mi mearga? Eu am auzit ca merge pe 1.1 si pe 1.0.0
Pff...
ce versiune are pack-ul?
si ce versiune ai la minecraft?
...
daca ai aceeasi versiune la ambele atunci ar trebui sa fie usor
dar daca nu cauta versiunea buna la minecraft
de exemplu:
eu am un pack v 1.2.1 si jocul are versiunae 1.2.5 atunci nu va merge numai dac acauti pack 1.2.5 sau dai un back la joc sa fie 1.2.1
nu stiu cum sa-ti explic...
Poi ma uite un baiat are fix aceeasi versiune ca a mea si la minecraft si la technic pack iar la el merge dar la mine imi da black screen! Fix acelasi minecraft si fix acelasi pack are si el si ii merge. Mie de ce imi da black screen?
Aaa am specificat si in primul post
dar dupa ce instalezi pack-ul uitate in jar si cauta META-INF dupa cel stergi trebuie sati mearga
Nu merge
Man sterge tot si ia-o de la inceput dar nu bagi toate modurile cu gramada bagae rand sterge META-INF si daca nic asa nu merge inseamna ca iti trebuie si altceva loader mod(daca tin bine minte)
La un baiat ii merge si are jocu piratat.
Man e foarte usor,pur si simplu du-te in start, run, %appdata% minecraft si sterge folderul bin, intra in minecraft, lasa-l sa se incarce, apoi du-te din nou in appdata si il poti sterge
AlexGaming întreabă: