anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

N-am mai intrat pe site in ultimele...nici nu mai stiu. In fine.
Intrebarea mea e legata de blogul meu de pe Blogspot. Sunt noua pe Blogger.
Am o nelamurire in legatura cu "paginile" astea. Ce sunt si ce rost au ele?
Am vazut, la unele bloguri, ca postarile sunt impartite in categorii (si nu ma refer la alea de la Arhiva). Categoriile alea sunt...paginile?
Am observat ca, atunci cand vreau sa creez o pagina noua, am doua optiuni: redirectionarea catre o alta adresa web si inca o chestie care se cheama "pagina necompletata". Prima optiune nu ma intereseaza, iar a doua...nu vad diferenta dintre aceasta "pagina necompletata" si o postare obisnuita (nici macar la previzualizare nu-i absolut nicio diferenta), deci asta nu e nicidecum ce caut eu (cred).
As vrea sa-mi impart si eu postarile de pana acum (puse la gramada) in categorii. Este cineva amabil sa-mi explice cum?

Si stiu ca intrebarea mea e o mare varza, dar n-avea cum sa fie altfel (exact asta e si in capul meu). Sper sa o descalciti voi cumvahappy

1 răspuns:
| Gabitech a răspuns:

Adica poti sa faci 2 bloguri iar paginile iti fac legatura intre ele. postarile sunt una, iar paginile poti sa le grupezi ca "homepage, contact, reclame" etc :) arunca un ochi si pe blogul meu, eu pe al tau http://gabrielmarciuc.wordpress.com

numai bine