| Here4u a întrebat:

Nici nu stiu cum sa va explic. Eram admina la o pagina mare de facebook [ Buna, musti? (+28.000)] si dintr-o data a intervenit o problema : admina principala a fost anuntata ca prin programul Keylogger i se va umbla prin pc. Adica o persoana este ca ea, umbla pe facebook, messenger ca si cum ar fi persoana adevarata.Eu va intreb : ce stiti despre programul acesta? Cat timp se poate umbla cu el prin pc-ul unei persoane? Ce pot face si eu? Va rog mult sa ma ajutati! Nu vrem sa pierdem pagina! Asa a fost furata si pagina "D-soara de cartier" de o tipa pe nume Steffi, care incearca sa ne fure si noua pagina! Help, va rog! Daca o recuperam persoana care ne ajuta primeste recompensa! Multumes, o seara buna!

1 răspuns:
| IoanaSorina a răspuns:

Prietenul meu stie de acest program happy Pai poate sa stea cat vrea in pc la ea! Trebuie sa isi bage doar un antivirus bun ca sa o indeparteze de pe calculatorul ei. Nu stiu asa multe, dar pot sa-mi intreb prietenul daca vrei. El are acest program si stie multe despre el. Doar baga id-ul acesta in lista: ioana.scumpika90, daca vrei sa iti spun mai multe dupa ce il intreb :*