De ce nu le ceri parintilor ca na? Ar trebui as se dea peste cap sa te ajute asta face un parinte adevarat.Iar daca nu poti face asta, fa si tu altfel, nu cere 500de euro la o persoana ca de unde sa-ti dea si aia, mai bine ceri si tu la fiecare coleg daca mai esti la faculta sau prieten cate 100 de lei, ca presuspun ca ai si tu 20-25 de prieteni decenti si sa le ceri 100 de lei si asa e mai usor si pshiologic sa te gandesti ca ai sa dai cate 1 milion la fiecare decat la unu o suma mare.Eu asa as face.
Mersi de sfaturi, am rezolvat intre timp
De curiozitate, te-ai descurcat singura sau te-a ajutat cineva?
M-a ajutat cineva Nu aveam cum singura
Ai putea cere un imprumut chiar de la patronul la care lucrezi, daca nu platesti banii el ti-ar putea opri mai tarziu din salariu!
De la necunoscuti nu ai sa vezi bani asta te asigur.
Imprumut se ofera doar in situatii excepționale. Cum ar fi decesul, deoarece am incercat deja sa solicit un avans
Buna.Eu stau si ma intreb ce fel de om e proprietarul din moment ce ati stabilit sa te amane un timp cu chiria si acum vrea sa te dea afara.Ce o sa faca? O sa te scoata cu jandarmeria? Ma indoiesc. Daca e vreun om de 55+, spune-i ca Dumnezeu a fost si el de fata cand ati stabilit amanarea platii.Sunt sigura ca o va lasa mai moale cu amenintarile.
Oh, stiu ce spui, dar e o persoana tare dificila.
Ai rezolvat intre timp?
Brasov
Vezi la centrul de asistenta comunitara, poate ai noroc si poti sa stai acolo o perioada. Iar jegul de proprietar merita turnat la anaf, ma indoiesc ca a declarat ceva si are contractul inregistrat daca umbla cu mizerii de-astea.