| IngerashDeea a întrebat:

Buna nu stiti cumva ce asi putea sa fac ca sa ma distrez in timpul liber?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei te poti duce la film, la teatru, la o cafenea cu prietenii, la un stand-up comedy; acum ca vremea se face din ce in ce mai frumoasa poti iesi in parc, te poti duce la tenis; Mie una imi place sa imi petrec timpul liber inconjurata de prieteni sau alaturi de persoana iubita dar cateodata imi place sa petrec timpul cu "mine" happy; stau acasa, imi iau un film, fac o baie cu spuma, ma duc sa fac un masaj, manichiura etc

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Citeste cat mai mult! Orice te intereseaza!
Orice carte citita este un curs pentru viata. Cu cat citesti mai mult, cu atat vei sti mai mult! Vei avea ocazia sa inveti despre diferite lucruri, sa vezi din punctele de vedere ale altora etc. In viata iti vor prinde foarte bine!

Anna
| Anna a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin distractie.Pentru mine, distractia in timpul liber se rezuma la o iesire in oras cu prietenii cei mai buni, vizionarea unui film, cateva partide de rummy jaf sau uno, srabble, sau citirea unei carti bune...

cristian
| cristian a răspuns:

Daca vrei sa te distrezi poti merge cu prietenii tai la o piesa de teatru.

| MihaiA a răspuns:

OldBoy, cu siguranta se va distra teribil daca ar citii big grin Deea. iesi in oras, iesi pe afara plimba-te, joaca-te la pc, stai la un film, fa-ti un prieten...