| micutsa19 a întrebat:

Buna,nu stiu daca e categoria adecvata dar nah,,, in fine intrebarea mea este adresata persoanelor de gen feminin, ma indoiesc ca„masculii" se pricep la asa ceva,,, deci cine imi poate spune/arata si mie un mod cat mai simplu pentru a putea croseta am vazut la maicamea manuieste asa bine si simplu crosetul si mi-e ciuda de mor ca eu am incercat si nu imi iese deloc, cine ma poate ajuta si pe mine cu un tutorial ceva?
ofer fundawinking mc anticipat o zi faina :*

Răspuns Câştigător
| micutsa19 explică (pentru horia2012):

Tocmai de asta aveam nevoie, cv schematic, cu ochiurile si piciorusele nu stiam ce sa fc mc mult happy

| horia2012 a răspuns (pentru micutsa19):

Cu placere. Vezi, "masculii" sunt si ei bun la ceva.

| micutsa19 explică (pentru horia2012):

Bine tu faci parte dintr-o mica exceptie si tatal meu se pricepe la tricotaje insa nu si la crosetat...mnah acum intelegi si tu ca nu e treaba pentru barbatiwinking

| horia2012 a răspuns (pentru micutsa19):

Era o glumita plecand de la intrebarea ta. Asa e. Nu e treaba pentru barbati.

19 răspunsuri:
| AliGab a răspuns:

Rapiditatea lucrului la andrele si crosetatului depind de antrenament. La inceput mai catinel si cu cat lucrezi mai mult cu atat vei capata dexteritate. Asa ca daca esti la inceput nu te alarma si nu te supara ca lucrezi mai incet.

| micutsa19 explică (pentru AliGab):

Inteleg e si normal dar faza e ca eu nu lucrez incet, nu asta ma supara ci faptul ca nu imi iese nimic sad

| micutsa19 explică (pentru Numai98356):

Ce super e explicat...ce sa mai vrei mai simplu de atat, mc mult esti o/un scump/a din pacate funda am dat-o deja happy

| Numai98356 a răspuns (pentru micutsa19):

Nu-i nimic:* ma bucur ca am putut sa te ajut:*

| VintagePink a răspuns:

Http://www.youtube.com/user/anitatricot/videos?view=0&flow=grid Ai aici lecţiile de bază. Spor la croşetat!

| nikoletanicko a răspuns:

Pai sa te invete mama ta

| micutsa19 explică (pentru nikoletanicko):

Mesk frumos daca puteam sa apelez la ea cu siguranta nu mai ajungeam aici happy ne despart cateva mii de km

| nikoletanicko a răspuns (pentru micutsa19):

Imi pare rau. daca stiam nu mai spuneam....nu te intereseaza un catelus? un pui de bichon?

Nu fc nimic si chiar mi-as dori catelusul deoarece iubesc la nebunie animalele mai ales cand sunt mici :X din pacate sunt in it sad

Aaaa...si nu cunosti pe nimeni care cumpara sunt de rasa pura si nu ii vand scumpi

Din pacate nu...ai putea posta intrebarea aici pe site la categoria hobbies&pets poate gasesti clientiwinking

Da..ms