| Kaaatyyy a întrebat:

O prietena mi-a recomandat o carte (Twilight). Mi-a zis ca e foarte lunga...Imi puteti spune un site unde sa o pot citithinking Daca nu imi recomandati alta carte?

Răspuns Câştigător
| BloodPrison a răspuns:

Http://gheatasifoc.blogspot.com/ te duci in partea dreapta la sectiunea download si il iei de acolo.( * ai toata seria daca iti place prima:
Amurg
Luna Noua
Eclipsa
Zori de zi----Scrise din perspectiva Bellei(Zori de zi este formata din 3 parti/carti iar cea dea doua e scrisa din punctul de vedere al lui Jacob)
****Soarele de la miezul nopti( Amurg din perspectiva lui Edward, doar 12 capitole pentru ca atat a scris autoarea si au aparut pe net)
Succes la citit! pwpwpwpwp:*:*:X

9 răspunsuri:
| kleorys a răspuns:

Ceau sper ca te ajuta cu ceva: Twilight(amurg) : http://www.librarie.net/carti/88969/Amurg-Stephenie-Meyer
new moon(luna noua) : http://www.librarie.net/......ela-Frunza

| Helioot a răspuns:

Asemanatoare cu Twilight, mai scurta scrisa cu 34 de ani inainte, cu celasi subiect, numai ca mai buna si maisuper e Jurnalele Vampirilor toate cele 5 vol ...in jur de 200-300 pag( 1, 2, 3, 4, ) si 600- Ultima :X

| SnakYaOne a răspuns:

Sunt 4 carti si nu se gasesc pe net.(Twilight)
Eu iti recomand carti de "Shakespeare".

| frumusikasuper1000322 a răspuns:

Da e lunga, dar merita ca eu am citit-o si am vazut filmul de 2 ori

| ynna93 a răspuns:

Eu le-am cumparat si pe net stiu ca sunt doar fragmente.

| RyAngel a răspuns:

Pai cartea e minunata dar pe internet nu o s-o gasesti...iti sugerez sa cumperi seria, este uimitoare si cand o incepi nu o mai lasi din mana. MERITA 150 de lei 1900 de pagini pline de suspans, romantism si sentimente pe care le trimite spre tine de parca ai trai o data cu personajul principal.

| elena_3930 a răspuns:

Am citit si eu cartea, este foarte frumoasa. Se poate imprumuta de la orice biblioteca si cred ca este mai avantajos si mai sanatos pentru tine sa o citesti "clasic", nu in format electronic. Alte carti pentru fete pe care ti le pot recomanda sunt cele din colectia "Chic".

| Tofeni a răspuns:

Eu am citit in ultimi 2 ani foarte multe carti...cel mai mult mi-a placut "Singur pe lume" de Hector Halot,"O calatorie spre centru pamantului " de Jules Verne si 'Mizerabile" de Victor Hugo ( Mizerabile are vreo 1000 de pagini)

| Didishor_2419 a răspuns:

Pai mai bine vezi filmul...
e sooooooooooooooper