Foarte frumos, mi-a placut foarte mult asta cu "mi se pare ca sunt prea mica pentru asa ceva." in sfarsiiitt un copil cu capu` pe umeri cu varsta aceasta pe TPU. Bravo`! Pai nah asta e iti place, fiti doar prieteni buni, amici, jucati.va impreuna, ca de altele aveti timp mai tarziu!
:*:*:*
Ce mare scofala du-te la el direct spune-i ca il placi, va cunoasteti de mult timp nu cred ca nu ar iesi ceva.
Altfel o sa suferi destul de mult...asa macar daca ii spui si accepta este f bine pentru tine si daca nu accepta tot o sa te simti tu impacata.
Să te ajutăm să-l uiţi? Îmi pare rău dar nu s-a inventat maşină de spălare de creier!
Nu e stupida chiar deloc. E o intrebare ca oricare alta. Orice om are nevoie de un sfat, nu este nimic anormal in asta.Eu sunt de aceeasi parere cu "anonim". Sarbatori fericite, si un An Nou mai bun!
Nu te ingrijora, o sa treaca
"dar mi se pare ca sunt prea mica..."-ma bucur ca mai exista si persoane care gandesc astfel.Alte fete ar considera ca este normal sa aiba prieten de la varsta asta. Dar, asa cum ai spus si tu, ai destul timp pentru.prieteni.
Poate.il placi.stiu cum e am patit si eu asa sa il uiti nu prea se poate dar cu timpul iti va trece
Dragostea vine pe neasteptate, nici un om nu se asteapta, chiar daca intradvar esti mica a te indragosti nu e un lucru rau atata timp cat ai niste limite adecvate varstei tale, dupa parerea mea incearca sa afli daca si el te place si poate ca el va fi primul iubit din viata ta. ai grija de tine :*. Craciun fericit!
Yurisa întreabă: