| Ștefii06 a întrebat:

Bună puppy dog eyes.
Am nevoie urgent de niște statusuri de tristețe puppy dog eyes
Dau fundăăăă la cele mai multe! love struck

3 răspunsuri:
| kiv1990 a răspuns:

E greu sa zambesti atunci cand ti-e greu
N-am o inima care sa ma framante. Dar daca aveam era trecuta prin foarte multe

Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba
Il iubesc si prostutzul nu-si da seama

Priteni falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta

Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul

| BreeTPU a răspuns:

Uite cateva statusuri triste aici http://www.bree.ro/statusuri/triste.php putine, dar cele mai frumoase credem noi, si binenteles scrise corect gramatical.

| caryzuzulete a răspuns:

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine

Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm

Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile

Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!

Plang de durere sunt singur si trist si te vreau inapoi intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc

Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate

Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang nu mai pot te iubesc si te vreau inapoi

Inima mea e rupta in doua jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna

Cel mai dureros lucru pe care un baiat il poate face este sa lase o fata sa se arunce in iubire cand el nu are intentia sa o prinda.

- O iubire pasionanta candva poate deveni o pasionanta poveste, trecut

- Nu ma condamna ca am distrus o iubire aceasta nu a exista cu adevarat pentru mine.

- As vrea sa ma fac salvamar sa pot sa salvez forever iubirea noastra pentru a nu se pierde in valurile vietii.

- E greu sa ii spui mintii sa nu mai iubeasca atunci cand inima o face cu fiecare bataie.

- M-am indragostit de tine intr-o secunda, iar acum ca ne-am despartit simt ca o am nevoie de o viata pentru a te putea uita.

- Doare atunci cand spui adio unei persoane pentru care ai simtit ceva, dar mai rau doare daca stii ca tu ai fost singurul care a simtit

- Eu sunt sansa pe care singur ai decis sa o ocolesti.

- Apreciem lumina doar daca am stat si in intuneric!

- Eu cunosc gustul bucuriei pentru ca am gustat si amarul tristetii.

- Lacrimile de tristete sunt cuvintele rostite de inima atunci cand se simte ranita.

- E trist sa te simti singur cand ai totusi atatia oameni...