| Magdalena234 a întrebat:

Buna puppy dog eyes.
Cum sa fac un blog? happy Ce sa scriu in el? Ce poze sa pun, cum ma inscriu (sau ce se face ), cum sa il fac cunoscut, blogul care mi-l propuneti, cum se foloseste etc....

Cel care imi zice cele mai multe despre blogguri si imi propune un blog si imi spune cum se foloseste primeste mult asteptata Fundtitaaa.

18 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Daca nu-ti permiti sa platesti pentru hosting si domeniu (adica spatiul unde vei avea blogul si numele blogului, adica propriul tau www) atunci fa-l free fie pe wordpress sau blogspot.

Ce-am sa-ti spun despre "ce sa scrii" nu o sa-ti convina dar daca tii musai sa-ti faci un blog ar putea sa-ti dea o idee despre cum ai putea fi macar putin deosebita.

Cei mai cunoscuti si apreciati blogeri sunt barbatii pentru ca ei scriu critica, politica, recomandari IT. Fetele au o obsesie bolnavicioasa pentru retete, moda, catei, crosetat si alte baliverne si dulcegarii.

O tipa a reusit sa suscite interesul scriind despre aventurile ei lesbiene. Cand a castigat ceva capital de imagine si cititori a incercat sa schimbe macazul scriind despre politica, social etc. Articolele au fost mai mult decat penibile.

Cu alte cuvinte incearca sa scrii despre orice altceva decat chestii de fete, cum iti alegi poseta si pantofii sau cum iti piepteni catelul.

Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai nimic de spus, nu vei reusi sa scrii nimc (indiferent ce-ti propunem noi) si nu-l vei putea intretine. Implicit, nu va fi cunoscut. Imi pare rau.

| Magdalena234 explică (pentru anonim_4396):

Pai eu va intreb ce sa scriu.winking Daca nu iti convine Paaa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Magdalena234):

Cred ca asa ceva NU am sa citesc. Paaaaa!

rolling on the floor)))))) Ce sa NU citesti? straight face LoL, ce specimenee

Daca nici asta nu ai inteles, chiar ma intreb serios cum va arata blogul tau. Ca acum, orice specimen e mare scriitor pe net. Pacat. Ar fi mai curat locul asta daca nu s-ar permite oricui s scrie orice. Si nu ar mai fi informatii false.

Bai copile, pe tine te doare rau capul rolling on the floor).

De fapt cu cine vorbesti? Nu sint de virsta ta. Si termina cu prostiile.

Sint? rolling on the floor)) Se scrie : sunt :*. E grele limba romaneshte ashai? rolling on the floor)
Pai tu? Ce varsta poti sa ai? Daca nu sti romana e greu frate, foarte greu oh go on

| Şaptepăcate a răspuns:

Incearca wordpress.ro
foarte simplu de utilizat, si gratuit
cevreitu.wordpress.com
intri mai vizitezi pe cate unul dupa ce iti faci cont, mai dai un like un comentrariu iar daca iti faci si tu sigur o sa te viziteze macar de curiozitate daca nu ai ceva interesant pe acolo

| betty678 a răspuns:

Sincer...cel mai potrivit site este blogspot. Acolo am si eu bloguri. Cat despre ce sa postezzi am cateva idei;
1.Ai putea sa ii dai denumirea''Statusuri'' so sa postezi numai statusuri.
2.Ii dai o denumire dupa o pagina de facebook pe care o ai tu. Si postezi pe blog ce ai postat si pe pagina respectiva.
3. Scrie-ti blog cu numele tau si posteaza-ti gandurile, sentimentele, si trairile tale.
Cat despre cum sa il faci cunoscut cea mai buna metoda este sa distribui pe facebook, sau chair sa ne rogi pe noi utilizatorii de TPU.ro sa il vizitam. Indiferent ca alegi sau nu raspunsul meu te rog sa imi trimiti link-ul blogului tau. Mi-ar face placere sa il vizitez.

| Magdalena234 explică (pentru betty678):

Cand il voi face il voi posta si pe TPU happy. Dar nu sunt sigura daca il fac.

| alexandramustatea2013 a răspuns:

Pai fa-ti pe Ucoz.ro,incepi sa scrii articole bune, te dedici complet, si vor aparea si rezultatele.

| Magdalena234 explică (pentru alexandramustatea2013):

Ce fel de articole?

| alexandramustatea2013 a răspuns (pentru Magdalena234):

Despre vedete, retete culinare, etc.
FUNDA?

| ConstantinIordachescu a răspuns:

Daca ai blog pe blogger, cred ca te-ar avantaja informatia de aici: https://www.youtube.com/watch?v=s00dXfUxBU0

| GreenAlien a răspuns:

Am destule cunoştiinţe în domeniu şi am încercat mai multe platforme de-a lungul timpului. Însă, dacă nu ai mai avut niciodata un blog, îţi recomand cu toată căldura site-ul www.blogger.com - este foarte uşor să îţi faci blog pe această platformă, iar adresa blogului tau se va termina în blogspot.ro [ numele - blogului. blogspot.ro ]. Nu te sfătuiesc să încerci din prima WordPress (cum am văzut în mesajele de mai jos), pentru că mi se pare cam greu de utilizat, plus că pe blogger.ro poţi face mai multe lucruri.

Întâide toate, trebuie să ai o adresă Gmail. Există atâtea şi atâtea bloguri pe care poţi sa le accesezi, să îţi faci o idee despre ceea ce reprezintă un blog. Poţi să scrii pe blog despre absolut orice temă, orice subiect.

Apoi, există site-uri gen www.toateblogurile.ro sau www.zelist.ro unde îţi poţi promova blogul şi unde îl poţi face cunoscut.

Dacă ai nelămuriri, te pot ajuta cu cea mai mare plăcere!

| sergiuavon a răspuns:

Te pot ajuta daca vrei..lasa-mi un mesaj privat cu idu tau