| Cosmyna99 a întrebat:

Pe 14 iulie, eu si inca 2 prietene sarbatorim ziua prieteniei. Nu prea stiu ce sa le iau, asa ca va rog sa-mi dati niste idei. Anul trecut le-am luat cate o rochie si inca ceva, dar sa mor daca imi mai aduc aminte. Orice ideea e bine venita. Pentru cel mai bun raspuns, FUNDOII :*

9 răspunsuri:
| Hace a răspuns:

Ar trebui sa le iei o rama foto cu o poza cu voi, sau sa faci un puzzle dintr-o poza de a voastra. Nu cumpara rochii, cumpara ceva simbolic happy.

| Adinnaaaa a răspuns:

Poti sa iei cate un lantisor pentru fiecare pe care sa scrie "BEST FRIENDS". Ar fi foarte frumos. Sper ca te-am ajutat. happy

| Ioan_Gheonea_1976 a răspuns:

Un album foto. Poti sa il numesti My Friend

| Cosmyna99 explică:

Ce idei minunate mi-ati dat, mai astept cateva, e incredibil ce mi-ati zis, chiar nu mai gandeam happy.

| Catalina_Diana_1905 a răspuns:

Ar fi dragut sa le dai cate un lantisor cu numele lor sau daca nu gasesti doar cu initiala si cate o bratara pe care sa scrie BEST FRIENDS. Ar fi dragur, sper ca te-am ajutat.

| Catalina_Diana_1905 a răspuns:

Ar fi dragut sa le dai cate un lantisor cu numele lor sau daca nu gasesti doar cu initiala si cate o bratara pe care sa scrie PRIETENE PE VIATA sau ceva de genu. Ar fi dragur, sper ca te-am ajutat.

| Cosmyna99 explică (pentru Catalina_Diana_1905):

Am cautat tot netul, nu gasesc 3 chestii la fel.

| Adinnaaaa a răspuns (pentru Cosmyna99):

Pai nu trebuie sa gasesti 3 chestii la fel. Gaseste 1 si comanda 3. Era chiar atat de greu? happy

| Cosmyna99 explică (pentru Adinnaaaa):

Ideea e ca am cautat, si ori nu gasesc ce imi place in 3 exemplare, ori e pereche de 2 chestii si asta ar insemna sa imi ramana una si sa nu am ce face cu ea. "Era chiar atat greu?" laughing