| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

Pe 20 iulie e ziua verishoaei mele. Face 11 anisori.Si isi doreste mult un cercelush micuts in nasuc, dar unchimiu' n'o lasa. I'am spus ca o sa aiba pana la urma unu' dar nu ma crezut. Zice ca e mereu suparata si nu prea se duce la scl.Bla Bla Bla.Am vazut si eu ce mult isi doreste ea un piercing micut acolo.Nu stiu cum sa'i conving tatal s'o lase, ea fiind un copil n'are 40 de lei[atata costa cu pistolu'], si am intrebat'o pe matusimea, a zis ca o lasa numai cu acordu' lu unchimiu'. Cum sa'i conving tatal s'o lase? M'am saturat s'o vad pe verishoarmea mikutza sa planga sau sa fie supi. Desi, ma can enerveaza la culme, da trebuie sa o ajut.Si ea ma mai ajuta pe mine.Are ea 10 ani dar gandeste bine.Stie orice subiect, stie sexu', stie dezvirginarea, stie mai multe. N'ar trebui sa afle ea dar.Asta e.Acuma pe mess mi-a spus ca numai suporta.Si a zis ca oricum, nu o s'o lase niciodata. Ea imi spune totu'. Deci, numai suport, am vrut sa stiti si voi asta pentru ca sunt multi care sunt in situatia asta.Aoleu,dar un micut piercing acolo in nas e o problema ff mare? Lol. Fundii' pentru cel mai tare raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te inteleg perfect, dar prin faptul ca o lasi sa faca asta nu ii faci nici un bine, din contra! Nu o lasa sa-si faca pierce pentru ca se va obisnui cu fitele astea si la 12-13 ani isi va pune si in buric, se va vopsi, se va tatua fara voia voastra pentru ca stie ca nu o lasati sa faca nimic. In mintea ei inca nedezvoltata va intelege ca sunteti impotriva ei, dar ai sa vezi ca mai tarziu o sa-ti multumeasca. Pentru pierce s-ar putea sa aiba probleme cu diriginta/invatatoarea, cu grupurile de prieteni etc. Pentru a o convinge sa renunte la ideea ei, cumpara-i un pierce gen abtibild, mergi cu ea la magazin sa-si aleaga. Si propune-i un exercitiu de imaginatie: sa isi imagineze cum se va simti cand toata lumea ii va face observatie, o va certa pentru ca e prea mica pentru asta. Mai tarziu va intelege faptul ca tu i-ai vrut binele. Si inca ceva: crezi ca cel de la salonul unde se fac pierce-uri o va primi? Reflecteaza la toate raspunsurile folositoare pe care le-ai primit si trimite-mi mesaj ca sa-mi spui cum a decurs treaba si daca verisoara ta a renuntat la ideea periculoasa de a-si face pierce.
Stai ca am uitat ceva: pentru a o convinge ca nu e bine sa-si faca pierce, spune-i ca e foarte dureros cand iti face gaura(ceea ce e adevarat). Succes, pa!

23 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu e bine să ai boala prostiei.
↗ perfect de acord.

| darrio2007 a răspuns:

Tu cati ani ai? Ca vad ca nu ai minte de loc. Te iei dupa un copil de 11 ani? Daca acum vrea piercing, la 14 ce o sa vrea? Un copil?

| Liviu a răspuns:

Sa fim seriosi are 11 ani?
Eu la 11 ani nu visam frate la asa ceva
Cand o face 14 ani o vrea si in limba si in sfarcuri?
Gandeste-te ca e la o varsta la care ce vede la unele face si ea
Ce ar ii acu sa ma duc sa imi umplu urekea cu cercei si eulaughing
Tu in loc sa ii explici ca nu e frumos ca etc
Ori ai si tu frun cerce in nasuc?laughing de vrea ea cu atata tarie'
In fine sfatu meu e sa nu faci treaba asta' Dar... daca as fii in locu tau la fel as proceda si eu as ajutao` insa nu prea as fii de acord'
As ajuta`o nu mai ca imi e dragahappy oricum faci cu crezibig grin
Sa nu te injure cand o fii mai marehappy

| Sin a răspuns:

E prea mica la 11 ani sa aiba cercel in nas, Oricat de mic ar fi el.Nici macar nu stie cum sa ii poarte de grija, sa nu se infecteze, etc.Sa mai astepte ceva ani. Oricum o sa aiba probleme la scoala din cauza cercelului.

| Sin a răspuns:

"dar un micut piercing acolo in nas e o problema ff mare?" "Cum sa'i conving tatal s'o lase? M'am saturat s'o vad pe verishoarmea mikutza sa planga sau sa fie supi "

Daca TU gandesti asa, ce pretentii sa mai ai de la cea mica.Nici tu nu ai mai mult de 14-15 ani dupa gandire si dupa modul de exprimare.Trist sa vezi cum copii din ziua de azi se distrug de mici cu sex, piercinguri ca asa e cool acum.

| Miha a răspuns:

E prea mik pentru piercing... dc nu isi ia un cercel cu magnet? d ex...asa toata lumea va fi fericitawinkingsi daca e fail cadou d ziua eiwinking

| sy46 a răspuns:

Pacat ca fica-sa nu seamana la inteligenta cu tatal ei.
Scoala nu, pierce da, sex da, +5 ani= curvasarie. Scuze, dar asta e adevarul.

| KidDu` a răspuns:

Sincer mie mi se pare ca la 10 - 11 ani e mult prea devreme sa ai un piercing in nas mai ales straight face sa m`ai astepte si ea pana pe la 14-16 ani happy Sunt de acord cu tatal ei. Adica unele fete la varsta ei se joaca cu papusi. si ea vrea piercing straight face Nu te supara. Da nu`i bine deloc straight face.

| Aѕнℓєу♥ explică:

Si eu i'am explicat de multe ori ca e prea mica. Dar ce sa inteleaga ea.straight face

| Aѕнℓєу♥ explică:

Mai ales ca eu's verishoarsa mai mare si'ar trebui sa ma asculte, dar tot nu vrea sa inteleaga.Ma rog de ea sa inceteze dar tot asa face

| Aѕнℓєу♥ explică:

Va multumesc ff mult pentru raspunsuri love struck
O sa'i arat toate mesajele voastre. Poate o sa inteleaga ceva de la voi nu de la mine.
Msss ff mult love struck O sa ma decid care i'a fundii love struck

| Ana213 a răspuns:

Iti propun un exercitiu de imaginatie : pune-te in postura tatalui ei.
Daca copilul tau ar vrea la varsta de 10 ani sa isi faca piercing in nas cum te-ai simti?
Stiu ca suntem in 2010 si ca e la moda de mica sa fi,, in voga" dar gandeste-te! la 10 ani vrea piercing in nas la 11 ani in limba, la 12 vrea tatuaj si de la 15 ani se lasa de scoala si asta pentru ca asa vrea ea.
Pai ea e parintele?

Sper sa nu isi faca, pentru numele lui Dumnezeu are 10 ani. Va creste apoi cu fite de mica ca tot ce vrea ea se intampla.

Btw nici tu nu ai mai mult de 11 ani asa e?

| Noname_6326 a răspuns:

Eu te-as sfatui mai degraba sa incerci sa o convingi pe ea sa renunte la ideea asta nu pe tatal ei. E o mare prostie asta.SI vrei sa-mi spui ca la scl ar lasa-o asa? Mai bine ai vb cu ea si ai incerca sa-i explici ca nu e bine sa aiba un piercing de la varsta asta, cand ea nici macar fardurile nu ar trebui sa le cunoasca( si cred ca le cunoaste perfect daca vrea deja cercel in nas)laughing ar trebui sa se gandeasca la copilarie nu la subiecte de >18. ce o sa creada lumea despre ea daca o sa o vada cu un piercing in nas? incearca sa-i explici, si incearca sa o faci sa se poarte ca un copil de varsta ei.

| DennyxD a răspuns:

De la 10 ani piercing?:O e prea mik pentru asa ceva... spune-i sa se informeze mai intai despre ce se intampla cand ai un piercingwinking adica cand o sa-i vina mai mult "mintea" (si nu zic intr-un sens rau, dar e micutsa) o sa isi dea seama ca poate s-a plictisit de cercelushul ala si o sa vrea sa il scoatatongue doar ca ii va ramane o urma care nu crd ca ii va placeawinking si daca chiar vrei sa o faci fericita poti sa ii cumperi un cercelush cu magnet sau sunt niste chestii care se lipesc temporartongue bft:*

| aleeee a răspuns:

Pai tatal ei ii vrea binele.
10-11 ani nu e o varsta la care sa ai deja piercing!
Spune-i verisoarei tale sa aiba rabdare, sa mai creasca putin, si apoi sa isi faca piercing unde vrea ea.

Răspuns utilizator avertizat
| eddy_3193 a răspuns:

O discuţie în prealabil cu tatăl ei, să-i explice că nu e un capăt de lume dacă îşi face o găurică, că asta o face pe ea fericită, poate ar ajuta-o. Să-şi ajute părinţii la treburile casnice, să ia note mari, să facă tot ce zic ei, şi mai ales, să insiste. Succes!

| alabala a răspuns:

Doamne...parerea mea e ca la 11 ani sa ai cercel in nas e cea mai mare prostie! la 20 de ani ce mai face? isi pune cercel in ochi? God... ce vremuri rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, "un piercing micut acolo in nas" e o problema foarte mare. Se pare ca unchiul tau e singuru` care gandeste pe'acolo. Are 11 ani, daca de la 11 ani ii trebuie piercinguri prin nas, la 18 ce`o sa se intample?! De ce trebuie sa te bagi tu in educatie unui copil? Si ceea ce vrei tu sa faci nu se numeste ca o ajuti, are 11 ani, nu se poate de la 11 ani sa fie deja toata "imbelciugata" mie mi se pare absurd ce vrei tu sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu se poate un pierce mik atunci ia un cerecel cu magnet si pune-i cu magnet asa trebuie so lase sau daca nu o lasa tot sil pune si cand o vede sil da jostonguelaughing)winking:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi am dat aproape la toata lista " inteligent " trebuie sa fac un repros!
Lasati fata sa-si puna in nas ce vrea, poate sa-si puna chiar un cercelus mai mare, belciug se cheama! Ar fi foarte util ca s-ar tine de el copilul cind il alapteaza ...si daca sotul o lasa ...chiar nu are sens sa ne bagam in casnicia lor! A, n-a precizat daca este maritata si cu copil? Nu? Probabil ca totusi da, dar nu recunoaste.
Eu zic ca tatal ei ar putea rezolva treaba rapid cu un dos de palma. Conform datelor stiintifice, " mesajul " dat de bataie este mai puternic si mai rapid inteles decit vorba buna! Si asta nu este gluma!

| vidik a răspuns:

Pentru inceput pune niste brosuri sau cartele de vizita cu compania aia de pircing, apoi aratale ca e la moda cu pircing, dupa aceea aratale ca e comod si fa-ti si tu unul ca sa vada ca e minunat daca zice,, DA,, e ziua norocoasa a ta si a iei pentru aca zi de 20 iulie.
In caz ca nu merge nu ai de ales incat trebuie sa parcurgi la metode mai serioase de exemplu sa ii rogi xi si noapte ca sa ii dea voie daca si asta nu merge mai incearca o data!
In plus pircingul e foarte la moda si nu e o problema sa il porti!

Bafta! big grin big grin tongue tongue

| Pussychat a răspuns:

Puii mei laughing 11 ani are nu 20 :o ce ii trebuie cercel in nas? Bine ca nu vrea sa`si puna in fund!