| Andrutzikka a întrebat:

Pe 31 septembrie tata vrea sa imi ia un telefon bun, indiferent de pret doar sa imi placa mie si sa il folosesc.Inca nu ma pot decide ce telefon sa imi iau pentru ca, am foarte multe telefoane in cap.Imi place si Samsung Corby Pro dar, unii zic ca dupa cateva saptamani nu o sa imi mai mearga.Alta idee este un LG Cookie. Dar, nu ma pot decide ce telefon sa imi cumpar pentru ca amandoua imi plac. Daca aveti alta idee despre alt telefon spuneti-mi. App vreau un telefon cu touchscreen.Am doar 10 anii.Imi trebuie un telefon mai micut si cu cablu de date. Funda celui mai bun raspuns!

9 răspunsuri:
| kjhfasgajhfsaf a răspuns:

OK! deci un telefon bun ar fi LG OPTIMUS BLACK (e cam mare are ecranul de 4 inchi, oricum este foarte performant) sau SAMSUNG GALAXY MINI (e mic si performant, tot ce ai nevoie). VREAU FUNDA!

| yoanakris a răspuns:

LG Cookie ...sau Nokia n9

| AnnaLuuv a răspuns:

Iti recomand Samsung Galaxy Fit. Este un telefon usor de folosit si potrivit oricarei persoane. Eu am de cateva saptamani si sunt foarte multumita de el. Ti'l recomand si tie.

Sper ca te'am ajutat! Funda?batting eyelashes

| yoanakris a răspuns:

Nokia n7.ce zici iti place?

| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Buna! Uite aici un telefon http://www.internity.ro/telefoane/cosmote-move.html este super seamana ff mult cu Samsung corby! Cred ca iti va placea! OOO sa nu uit este de la internity dar acum costa aprox. 5-6 milioane! Cred ca iti va placea si as dori si eu sa am norocul tau! SPer ca te-am ajutat! :*

| Angelworld a răspuns:

S5230 si daca tzil iei iti dau un joc misto rau cu un pahar de bere care daca misti de tell curge, mai are un joc cu zaruri daca dai de telefon se schimba zarurile, camera e bunikik de 3.2 pixeli
3 inch toush... hotarastete si zi-mi ce ai ales... bft

| PetreConstanta a răspuns:

La 10 ani un telefon indiferent de pret? ia-ti unul la 15000 eur

| danyelo112 a răspuns:

Daca ti-a placut Samsung corby.iti recomand Samsung s5230 este la fel la soft cu Samsung corby si are touch screen, camera este de 3.2 megapixeli si are si slot de card pana la 16 GB si are si camera video.

| Andrutzikka explică:

O sa va dau funda dupa ce o sa ma hotarasc ce tel sa imi iau.App, mersi pentru. ajutor!