Te-am prins.deci in sinea ta, si tu tanjeai dupa o mica titulatura.
ce rau sunt..., FELICITARI!
Sa fie intr-un ceas bun pentru amandoua, din pacate sincer pe mine nu ma tentat asa ceva de la inceput, am intrat pe acest site din dorinta de-a ajuta si de-a fi de folos, daca am primit acest titlu de expert TPU inseamna ca sintem capabile de ceva, oricum o spun inca o data nu ma impresioneaza prea tare acest titlu, important pentru mine este sa fiu de folos.
Din cate retin, erai singura pitesteanca de pe aici, in afara de mine! Multumim de ajutor! Numai bine! Lasa ca nu pleci de tot, poate vei mai reveni!
Sincer si eu cand ti-am vazut fundita m-am bucurat
Meritai sa ajungi expert TPU. Tine-o tot asa
Bravo! eu nu tin sa devin expert pentru ca asta presupune si mult timp petrecut pe site si nu toti avem aceasta posibilitate.ma bucur pentru tine ca ai reusit si mereu am avut impresia ca esti o persoana calma, chiar foarte calma. poate ma insel dar eu asa te vad.pa,pa
Felicitari! Sa sti ca meriti sa fi expert TPU. Dai raspunsuri folositoare. Tine-o tot asa.
Ma buncur foarte mult pentru tine cat si pentru mlm, care nu era expert azi-dimineata iar acum amandoua ati devenit experti.Ai muncit cu siguranta pentru titlul asta si acum ai reusit.
Felicitari! Meriti sa fi expert TPU Prin caracterul tau ai demonstrat asta, sa o ti in continuare tot asa. Succesul inseamna vointa si sacrificiu.
FELICITARI... un titlu castigat pe merit, chiar ma intrebam de ce intarzie? La fel pentru mlm.
Buna!
Meriti fundita pe deplin.Bravo tie!
Continua sa raspunzi si sa-i ajuti pe cei in dificultate!
Pa, pa.
Iti multumim tie, lui "mlm" si tuturor care ajuta cu raspunsurile lor pe acest site!
Sarbatorim?
Draga Legiuitoarea si draga mlm, va felicit pe amandoua si va aplaud la scena deschisa. Sunteti extraordinare si ma bucur ca ati devenit expert TPU. Meritati din plin acest titlu. Bravo si numai bine!
Bravo! Iti dai seama acum ca raspunsurile tale vor avea o si mai mare importanta pentru utilizatorii TPU, ai alt statut aici, succes in continuare!
Felicitari... multumesc pentru raspunsurile date si felul de a ajuta comunitatea TPU, multa sanatate si succese in continuare, week-end placut!
Felicitari! o meritai, esti singura de pe acest site care saluta mereu, mereu inainte si dupa fiecare raspuns.asta am observat eu. apoi, meriti pentru ca esti foarte prompta in raspunsuri, raspunzi la obiect si nu bati campii(spre deosebire de mine si de altii, ca o mai luam si pe aratura...); inca o data felicitari pentru ca ti-ai atins scopul.acum banuiesc ca iti doresti sa ajungi si pe locul 1 si iti doresc succes.am avut si eu aceste teluri dar am renuntat din lipsa timpului...succes in continuare si sa ramai la fel, sa nu te schimbe statutul de expert! ca ne suparam!
Bună.
Pentru NEKANE:
Așa sunt eu, respect pe toți oameni ca să pot fi și eu respectată.
Am râs la un moment dat de treaba cu "luatul pe arătură".
Este normal să mai facem și haz de necaz, cu o glumă, o perlă, o atenționare, etc. și astea toate în limita bunului simț.
Mulțumesc pentru urare.
Pa, pa.
DaciaRomania întreabă: