| Oanny a întrebat:

Pe disney chanel a rulat un film cu o fata blonda care s-a dus la militare(cred). Si tatal ei vitreg lucreaza in acea academie.Nu stiu la ce ora a inceput dar la ora 20.15 era spre finalul filmului. Vreau sa stiu cum se numeste filmul.MS[fundita]

Răspuns Câştigător
| LoLo a răspuns:

Buna filmul se numeste 'Cadet Kelly'

http://www.cinemarx.ro/filme/Cadet-Kelly-Cadetul-Kelly-96025.html

17 răspunsuri:
| Tera a răspuns:

Filmul se numeste Cadet Kelly (in rol principal Hilary Duff).
În film este vorba despre Kelly, o fată hyperactivă de clasa a 8a a cărui mamă se căsătoreşte cu Brigardier General Joe "Sir" Maxwell (Gary Cole). Când noul ei tată devine comandantul unei şcoli militari, Kelly se înscrie aici deoarece era singura şcoală din zonă. Kelly prima oară a avut probleme cu integrarea şi mai ales în comenzile ofiţerului ei, Cadet Căpitan Jennifer Stone (Christy Carlson Romano), care îi a place de un stueent pe nume Cadet Major Brad Rigby (Shawn Ashmore).

| frumushika09 a răspuns:

Dap...se numeste Cadet Kelly si a inceput la 19:00. Sa stii ca filmele disney de weekend incep mereu la ora 19:00, dar mai au si dimineata la 12:00...azi la 12:00 a fost Wendy Vu!

| patry1995 a răspuns:

Filmul se numea cadet kelly si incepe la ora 19:00

| Firefly a răspuns:

Cadet kelly

| deea_1980 a răspuns:

Cadet Kelly

| PiCcaCciu a răspuns:

Cadet Kelly la`m vazut de vreo 30 de ori. LoL.
Toti ti-au spus raspunsul si funidtsa? ****

| coru a răspuns:

Buna! Mai demult pe Disney Channel a rulat un film:"Twiches" pe care l-am vazut. Apoi a fost "Twiches 2". L-am vazut si pe acela. Iar acum as vrea sa stiu daca Disney Channel nu se gandeste la o a 3 a parte de Twiches. Daca cineva stie ceva va rog anuntati-ma! Multumesc [Coru]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu eu filmul a inceput la ora 19:45 de minute

| robert_2010 a răspuns:

Se numeste "cadet kelly"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oaio

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna se numeste cadet kellybig grinbig grin dar am si eu o intrebare: a fost acum cateva saptamani un film cu emily osment si avea un tata care scria carti cu un erou pe nume zoombig grin imi poate zice si mie careva va rog cum se cheama filmul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cadet kelly

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cadet Kelly love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cadet Kelly