O zi în care te-ai simțit cu adevărat fericită, ai făcut tot ce ai vrut și cu cine ai vrut.
Plina de nebunie. Plina de adrenalină.Sa fac ce n-am avut curaj sa fac niciodată. Poate să dărâm muntii...ori sa-i străbat pâna nu mă mai stiu intoarce.
O zi care te umple de adrenalina si energie. O zi despre care vei povesti mult timp de-acum incolo si care va ramane de referinta pentru alte discutii.
O zi... pur si simplu plina de hotarare inspre a fi activ/a... foarte activ/a
Pentru a avea o asemenea zi, e destul de bine sa dispui de optimism si incapatanare, si un pic de naivitate...
Cred că e o zi în care trăiești absolut fiecare moment..nu doar cu adrenalină și nebunii, ci de toate sentimentele posibile.în ziua aia să iubești, să urăști, să fi tristă și foarte fericită, să te simți în siguranță dar să ai și o teamă mică..adică..chiar toate sentimentele!
Pai eu am avut multe, adica iesi cu prietenii si te razi in continuu cu ei, sau te dristezi cu ei..Pentru mine inseamna sa ma duc la un suc sau undeva cu mai multi prietenii si sa ma distrez sa rad cu ei, mie imi place foarte mult sa ma distrez, si o zi traita la maxim pentru mine e asa cum ti-am zis iesi cu iei te razi toata ziua cu ei, te distrezi sa nu-ti pese de nimic altceva, si sa nu fie ceva sa te supere numa sa razi in continuu!
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: