| R0011 a întrebat:

POate imi explica si mie cineva cum pot face o bratara ca asta... Eu stiu sa fac bratari da modelul simplu. Si nu inteleg semnele aste de pe aici`... http://www.friendship-bracelets.net/pattern.php?id=26597 Mersii si FUNDA!

3 răspunsuri:
| chupachups1234 a răspuns:

Pai nu pricep nimic din imbarligaturile alea da am vazut sub graficu ala cu sageti cum se face nodul. Eu am reusit mai demult sa fac dinalea din geseala cand legam o chestie si am vazut ca iese model laughing Poate intelegi ceva din ce iti explic. Deci iei 2 ate sa zicem una rosie una alba, si vrei sa iti iasa bratara rosie. Ca sa nu te chinui 2 ore leaga-le pe amandoua la un loc de ceva. Iei ata alba si o legi de altceva sa stea bine bine intinsa, dupa care ata rosie o innozi pe ata alba asa cum iti arata pe link sub graficul ala. Nu stiu ce e cu sagetile, eu le innodam intr-un singur sens. thinking Incearca si tu de mai multe ori pana reusesti. O sa incerc si eu in 2 sensuri ca acolo sa vad ce iese thinking Te anunt daca reusesc. laughing A da apropo dupa ce o termini o sa se rasuceasca nu ramane dreapta. Poate daca o inod asa in doua sensuri ca acolo ramane dreapta thinking

| Hypathia a răspuns:

Fii atenta, fiecare tip de sageata reprezinta un tip de nod. Sub desen iti arata ce tip de nod ii corespunde fiecarui tip de sageata, si cum se face acesta. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat