| Elial a întrebat:

Buna poimaine merg la tara si nu stiu ce sa fac. Acolo stau cu bunamea si cu mama si tatal meu. Ma voi plictisi de morrrr.
-calculator nu
-televizor nu
Noroc ca am telefonhappy
Ce sa fac?

Dau fundita celor care au cele mai frumoase idei!

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Pai,, baga-ti muzica pe telefon, ia-ti castile la tine si asculta muzica, plimba`te prin sat cu prieteni sau daca nu ai cu cine singura, daca ai asfaltat ia-ti bicicleta sau rolele cu tine(daca ai) si plimba-te, citeste, ajutati bunicii sau parintii la treaba!

8 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Poi daca este un loc frumos si ai ceva prieteni iesiti din casa si mergeti sa vad plimabti, pe dealuri, stati povestiti, mai ajuti prin curte daca e nevoie, asta nu prea e o idee buna dar mai trece timpu asahappy

| AleandraIleana98 a răspuns:

Pai ia o carte si citeste sau reviste ia telefonul asculta muzica mai repeta pentru scoala ca nu mai e atat pana incepe nu au animale? catei pisici daca au joacate cu ei

| Alexandrup a răspuns:

Iesi si tu la aer curat nu mai stai in casa

| razvan1008 a răspuns:

Citeste 1 2 3 carti daca tot n-ai ce sa faci. daca esti la munte plimba-te cat mai mult(ca sa nu stai acasa si sa ajuti)...nu stiu scrie ceva. fa ceva ce iti place

| Narsha a răspuns:

Cea mai buna solutie daca iti place cititul e sa-ti iei cartile tale favorite cu tine sau daca nu cartea pe care vroiai so citesti de mult timp.
Poti sa incerci sa creezi ceva, un text, o poezie sau sa pictezi/desenezi ceva.Incearca sa scrii un cantec in engleza. Ia-ti un radio(e foarte folositor, crede-ma)
Gaseste-ti un loc in gradina, amenajeaza-l frumos(o patura, un radio, cel mai preferabil sub un copac)
Ia-ti o minge, chiar daca esti singura e buna cand te plictisesti(una mica, de tenis)Ia-ti jurnalul, sau incearca sa aranjezi albumul foto din nou...
Sunt atatea lucruri pe care le poti face! Timpul liber nu inseamna doar calculator si tv! Eu iti propun in special ideea sa-ti ameajezi un loc al tau, sa-ti aduci o patura un radio si ce iti mai trece prin minte.Sau mai bine, incearca sa construiesti un leagan agatat de un copac.happy
Sper ca te-am ajutat, fundita?

| Narsha a răspuns:

Am uitat sa spuntonguelimba-te cat mai mult, exploreaza, admira peisajul si gaseste-ti niste prieteni, daca ai deja iesi-ti cat mai des

| Alfur a răspuns:

Ce sa faci? Sa te bucuri! de soare, de aerul curat, de liniste. Eu te invidiez, nu am bunici la tara. Sa fiu in locul tau mi-as lua cateva carti si as citi toata ziua afara, pe un petic de iarba, la umbra. Nu iti va strica vacanta asta in afara orasului ci din contra, iti va prinde bine. La felul in care pui problema, tu esti dependenta de tehnologie. Invata sa te bucuri de micile placeri ale vietii, tu alegi daca timpul petrecut acolo va fi unul plicticos sau grozav!

| gmihai65 a răspuns:

Suna prietenii, trimite mesaje, si incearca sa nu stai prea mult.