Ce faina e prima masinile erau acordeon intr-o saptamana toate sunt amuzante dar faza cu 15 ori pe zi eu rad mai mult
Esti criminal, mi-au placut toate! cel mai mult aia cu Australia si cu Grecia, pur si simplu mi-au adus hohotele pe buze!
Dar tu stiai ca am mai cautat si alte curiozitati amuzante si nu prea am gasit? Mai stii altele?
In fine, am citit mai de mult despre cea mai scurta presedentie, a durat o zi si presedintele a petrecut-o dormind!
Crocodilii plang dupa ce inghit prada.
Ochiul strutului cantareste mai mult decat creierul strutului!
Limba e cel mai puternic musch din corpul uman!
Ma rog, nu sunt chiar asa amuzante, dar te rog, daca mai stii spune-mi!
Looll))geniale.la faza cu "o persoana rade in medie de circa 15 ori pe zi", la mine nu este buna, deoarece eu rad mereu, sunt mereu happy :X:XX:X:X:X>
.♥♥o persoana rade in medie de circa 15 ori pe zi?
Eu zic ca este adevaratEu cel putin rad de 30 de ori
Cea mai tare a fost chestia cu Abdul, apoi imnul greciei[158 strofe:O], chestia cu masinile a fost destul de tare iar cu zilele libere[zooooper]
As vrea sa stiu de unde te-ai informat[de unde le-ai luat]
Si iti spun MULTUMESC pentru ca am avut o zi incarcata, maine vine alta si mai si si macar am mai uitat si eu de probleme
zBye
bY DarkAngel
Aia cu 158 de versuri de la imnul germanie e adevarat am fost vara asta acolo si nimeni nu stia nici macar jumatate sau un sfert FUnda? plzz
Aceea cu imnul greciei. dooamne pai daca ar sti cineva toate cele 158 de strofe as adormi instantaneu in timp ce le canta.
si eu rad de mai multe ori pe zi.
multumesc frumos pentru glumite. sunt chiar amuzante :*
Mie mi-au placut, sincer
Cel mai mult mi-a placut cea cu zilele libere(la care faza e ca toate sunt deja libere. ce coincidenta ca deja, prin natura lor zile libere).
Wehrmacht întreabă: