Mda, same story...Dar nu poti sa ai numai o prietena, adica presupun ca esti la scoala deci mai ai si alti colegi. Chiar daca nu te intelegi asa de bine cu ei puteti totusi sa iesiti. Daca stai la oras ai posibilitati mult mai mari, chiar sa cunosti noi persoane, te bagi si tu in seama cand vezi grupuri mai mari sau poti sa-i cauti pe facebook si vorbiti sa va cunoasteti (desi mai plauzibila ramane varianta cu (,) colegii). Daca stai la tara o sa fie ceva mai aiurea ca nu prea ai ce face. Asa e la mine, dar eu, de obicei vara plec pe la niste rude la oras si mi-am facut niste prieteni pe acolo. Daca n-ai posibilitatea asta poti sa iti cauti colegii sa iesiti cu bicicletele sau sa mergeti pe undeva pe unde nu ati mai trecut inainte (asta fac eu in fiecare ora de sport pe niste dealuri de pe langa liceu ), puteti iesii la iarba verde sau ceva...
Ma rog, ideea in mare e sa nu te limitezi la o singura prietena ci sa incerci sa comunici si cu altii chiar daca nu va impacati foarte bine, daca e cineva pe post de mediator o sa va intelegeti la un moment dat.
Bafta
Cand ajungi sa faci 18 ani vorbesti cu parintii tai sa-ti dea bani de mancare si intretinere si asa stai singura in casa ta iar in oras socializezi cu alte persoane.