Buna!
spune-i:
-doamna profesoara,nici macar un firicel de par nu pot sa il las langa cap? va rog frumos!
daca zice:,, nu!", accepti.macar la ora ei fii,, cuminte".ca sa nu iti scada o nota...
succes!
E clar! Profa ta e perversa si pe deasupra si pedofila.Se da la tine ...Fi rebela si arata-i ca nu ea e sefa` ta ...
Fă-i pe plac,măcar la ora ei,ca să nu ţi-o pui în cap! Dacă prinde pică pe tine,o să te tot pice! Aşa aveam eu o profă de română în liceu,avea boală pe pomeţii mei că erau roz natural şi păreau fardaţi.Mă punea mereu să mă şterg cu batista,mă înebunise.A văzut mama că îmi apăruseră firişoare roşii pe obraz şi m-a întrebat de ce.I-am spus.A venit la liceu c-o falcă-n cer şi una-n pămînt şi a făcut-o cu ouă şi cu oţet! Era o babă urîtă şi galben-albă la faţă de ziceai că-i bolnavă de hepatită! Ce-a mai ocărît-o mama! I-a zis că dacă mai continuă cu persecuţiile,o dă în judecată! S-a potolit ea imediat,dar trecuse la "picat", adică la note proaste! Mă asculta la fiecare oră, prima! Şi nu punea întrebări decît după ce-i naram toată lecţia! 2 ani de calvar! Şi oricît învăţam, din 5 nu mă scotea! A fost singurul om a cărui moarte nu am regretat-o! Şi acum mai am acele firişoare de vase pe obraz! Aşa că ai grijă! Profesorii sunt periculoşi, devin maniaci la mînie!
@AdelinaBubulina,depinde unele nu au parul prins iar celelalte au.Dar problema mea este de fapt :Ma enerveaza ca imi prinde parul cu agrafe de nu stiu unde, Sunt niste agrafe la fel, are vreo 4 si logic ca daca prinde la inca 3 nu mai stie a cui sunt
anonim_4396 întreabă:
dancapitan întreabă: