| Oana_5036 a întrebat:

Pur si simplu nu stiu ce sa fac! Sunt in clasa a cincea, adica am 4 ani de cand imi cunosc colegii.In clasa intai am stat in banca cu o fata, Alexandra.Am fost prietena cu ea din primele zile. Dupa, am cunoscut-o pe iulia, care un timp a fost una dintre cele mai bune prietene ale mele.Toate bune si frumoase, pana cand, in clasa a treia au venit Bianca si Doinita.In prima zi din clasa a treia am stat cu Doinita.Nu ne-am inteles prea bine...Cu Bianca am devenit prietena dupa cateva luni.In timpul asta iulia devenise super buna prietena cu Doinita.Chestia e ca doinita avea muuullte fite si s-a "molipsit" si iulia. Dupa ce am reusit sa o convingem ca nu ii e prietena ea a plecat de la scoala(doinita). In clasa a patra bianca a initat-o pe alexandra pe la ea si au devenit mai apropiate. Faza e ca bianca e o mofturoasa... Ea se supara din orice si nu ii convine cand e lasata o secunda singura. M-am certat cu alexandra acum cateva zile.Am ajutat-o sa isi faca cont pe clopotel, despre care nu stia nimic si cand am intrebat-o daca a primit mailul de confirmare a spus lasa-ma, ca clopotel e o prostie, scuze ca iti spun.
dupa ce ne-am impacat, am vazut c a a sc in jurnalul de pe clopotel(care e ra public, dar ea probabil ca nu stia)big grinraga jurnalule, chiar daca oana are mofturi si fite e u tot vreau sa fim prietene.
acum, ziceti voi, eu am fost cea cu mofturi si fite in cearta asta/?

Răspuns Câştigător
| campanario a răspuns:

Buna.Nu ai fost tu cea cu mofturi. happy. Hai sa iti zic ceva :* Nu iti mai bate capul cu lucruri inutile cum ar fi fetele cu fite, si nu te mai preocupa din cauza ca nu stiu cine vb cu nu stiu cine. Incearca sa fii prietena tuturor decat a uneia happy. Tu alegi, insa eu zic ca astea nu's probleme, las'o sa te faca mofturoasa, ca daca tine la tine, tot cu tine va vb. Vb cu ea deschis si ai sa vezi ca o sa v intelegeti, atat cu ea cat si cu Doinita si restul' happy. Pupi.

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

A tr sa citesc de 3 ori ca sa pricep ceva laughing, neeh nu ai avut tu mofturi, da data viitoare mai simplifica putin povestea rolling on the floor

| sun_8299 a răspuns:

Spui ca esti in clasa a cincea, deci ma gandesc ca ai aproape 12 ani. Mi se pare ca la varsta asta nu au ce cauta in vocabularul tau cuvinte precum "fite" sau "mofturi". Ai spus ca deja v-ati impacat. Nu mai vad niciun rost in a continua discutia pe tema "contului de pe clopotel", mai ales ca ea a scris in jurnal ca vrea sa fiti prietene. Eu ti-as zice sa incerci sa te intelegi bine cu toti colegii tai, chiar daca uneori mai trebuie sa lasi de la tine. Oricum, dupa ce termini generala probabil o sa pierzi legatura cu majoritatea.

| Maddu a răspuns:

Pai eu cred ca si tu ai fost putin cam geloasa pe alexandra pentru ca se imprietenise cu bianca care zici tu are fite? E adevarat nu trebuia sa iti raspunda asa la faza cu contul pe clopotel dar cred ca era presata ori tu ori bianca.pentru o prietena e foarte greu ea poate ar fi vrut sa fi-ti un trio. toate trei sa fiti prietene sau chiar mai multe daca vreti. dar nu cred ca ar fi vrut sa aleaga intre voi doua asa ca ai pus-o intr-o situatie putin cam jenanta pentru ea foarte grea alegerea.incearca sa o accepti asa cum e cu bune si cu rele cu defecte sau fara. si in plus toti suntem copii meritam aceeasi atentie mai mult sau mai putin dar toti merita sa fie bagati in seama deci zambeste joaca-te traieste-ti copilaria ca o data in viata treci prin ea.Nu devenii deja matura de acum inca mai ai timp sa fii copil! Nimeni nu e de vina!

| sfdshsnsa a răspuns:

Nu, sunteti inca mici...cand va mariti o sa fiti toate prietene happy
Fundita?

| Lattie a răspuns:

Pai eu zic ca sunt doar certuri minore intre voi happy si eu aveam probleme de genul adica eu o consideram cea mai buna prietena si ea pe mine dar cand venea vorba de o fata iulia cu care a copilarit ma lasa balta, vreau sa spun ca eram foarte geloasa si ma certam zi cu ea. Acum sunt la liceu si toate trei suntem cele mai bune prietene ever happy sunt sigur ca asta o sa se intample si cu voihappy

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Wow... ce povestelaughing)...
sh sa iti raspund la intr.

nu. NU tu ai fost aia cu mofturi:d