Am vazut videoul asta mai demult
http://www.youtube.com/watch?v=X-V4hZDdz9g nu stiu da ca e real dar stiu ca e creepy
Am citit odata un articol foarte interesant cu "Cele mai mari coincidente din lume". Imi amintesc de cei doi gemeni finlandezi de 71 de ani au murit in incidente identice cu bicicleta. Pe acelasi drum, la doua ore distanta unul de altul. Sau de Henry Ziegland care a crezut ca a fentat soarta. In 1883 s-a despartit de prietena sa, care din deprimare s-a sinucis. Fratele fetei, coplesit de furie, l-a urmarit pe Ziegland si l-a impuscat. Apoi fratele s-a sinucis si el. Doar ca Ziegland nu era mort, glontul i-a sters fata si s-a oprit in copac.
Multi ani mai tarziu, Ziegland s-a decis sa taie copacul in care s-a oprit glontul, doar ca n-a reusit sa o faca prin lovituri cu toporul. A pus astfel dinamita si a vrut sa-l arunce in aer. In urma exploziei, glontul a zburat din copac si l-a lovit in cap! Ziegland a murit pe loc. Cel mai ciudat mi s-a parut "ploaia cu bebelusi". In Detroit, in 1930, o mama inconstienta si-a lasat copilul nesupravegheat, iar acesta a cazut de la balcon! A avut insa uluitorul noroc de a pica peste sarmanul Joseph Figlock. Atat Figlock cat si copilul au scapat ca prin minune.
Un an mai tarziu, acelasi bebelus a picat de la acelasi balcon peste acelasi om. Din nou, au scapat nevatamati.