| consuelo12 a întrebat:

Rog sa ma ajutati! Vreau sa trimit mesaje cu felicitari pe mail partenerilor de afaceri. Imi da-ti va rog idei de mesaje! Mersi!

Răspuns Câştigător
| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna. Uite aici niste mesaje frumoaselove struck
De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii! Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!
Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.
Poate va ninge de Craciun, Si-n palma astfel sa adun, Fulgi reci de nea, dumnezeiesti, Cu ei si ingeri si lumina si povesti
Colind Curat, Brad Luminat, Mos Bogat, Craciun Luminat, Gand Implinit, An Nou Fericit! La Multi Ani!
Mosu' s-a impiedicat de prag si arasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani. La multi ani!
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele LA MULTI ANI
MOS CRACIUN bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului
Sarbatoarea Craciunului sa va deschida inimile cu cheia fericirii spre bine. Mult noroc. La multi ani
Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!
Sper sa-ti placa.Craciun fericit!:*Pa-pahappy.

1 răspuns:
| valutsy a răspuns:

Zapada ne face pe toti fericiti! Primeste ninsoarea in prag de Craciun, pe fulgi de zapada citeste ce`ti spun:
*un fulg sa-ti aduca doar zile senine.
*iar altul creddinta in ziua de maine.
*un fulg, fericire.
*un fulg pentru vise si-a lor implinire.
In anul ce vine sa-ti ninga cu fulgi trimisi de mine! Sarbatori fericite! CRACIUN FERICIT!