Buna!
Daca chiar iti e o prietena foarte buna si zici ca ii plac povestile scrise de tine, la 12 ani i-ai putea scrie o mini-carte cu o poveste facuta de tine, cu ea personajul principal. Nu iti dau mai multe idei caci presupun ca sti singura. Pe langa asta i-ai putea cumpara un magnet de frigider despre prietenie sau o hainuta, ori un iepuras de plus. Chiar daca e destul de mare pentru jucariile de plus, daca ii plac iepurii o sa o fascineze xD
Sper ca te-am ajutat! Bafta si la multi ani din partea noastra ( TPU. )
Fa-i un fel de carte cu povestile tale si daca vrea si mama ei o lasa poate chiar ii iei un iepuras adevarat
Pai daca ii plac povestile scrise de tine fa'i o felicitare in primul rand Dupa gasesti un obiect dragut cu un iepure o carte ceva in nici un caz o bluza cu iepure xD si dupa ii iei o bluza eventual ceva mai gros fiindca e iarna (Takko, New yorker sau Zara sunt muuuult mai multe...) Eu iau cadouri de la takko acolo ti'amd at decat cateva idei . HAVE FUN!
Pai daca ii plac povestile scrise de tine ai putea sa scrii o poveste amuzanta cu/despre iepurasi, te duci la o librarie si ii spui vanztoarei sa iti puna foile pe sina sau ceva in genul, ii mai pui o coperta frumoasa, si o ambalezi in hartie de impachetat. Cumperi o punguta frumoasa de cadouri, si o felicitare in care ii scrii cateva urari, si gata. Si ai un cadou frumos, pe placul ei, si foarte original
Sa zicem ceva ce contine tot ce-i place... Ii faci un cadou o carte cu povesti scrisa de tine, funny si despre iepuri... O sugestie!
Super! La multi ani pentru.ea.Eu zic sa-i compui tu o poveste si sa cumperi un set de facut bratari.Ai putea sa-i faci o bratara pritenei tale.Si cu povestea.
Cand e ziua unei prieten crede-ma ca ele si-ar dori ceva facut de tine.Deci iti urez noroc mult.Bafta!
Selena15
Pune intrebarea ta si pe Raspuns-Rapid, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs
Ar trebui sa-i iei un iepuras de plus si o felicitare in care sa scrii o poveste de`a ta.
Davyduchiha2001 întreabă: