Ar fi multe lucruri de facut de exemplu: Sa te vaccinezi daca nu ai facut o, sau daca esti vaccinat/ăsa respecti regulile impuse de domnul presedinte, adica sa porti masca tot timpul, sa ai la tine certificatul verde covid care atesta ca te ai vaccinat, sa numai iesi din casa după ora 20 decat cu declaratie si cu motive bine întemeiate, sa eviti aglomeratia, multi mor de covid si tie i ti arde de petreceri de ziua ta? Sa fim seriosi, asta ar trebui sa fie ultimul lucru la care sa te gîndesti, de ziua ta esta exact ca in oricare alta zi, bucura te ca esti bine ca nu esti bolnav/ă de covid. Stai acasa serbeaza ti ziua acasa cu familia cam asta poti face, fara iesiri la mall la Mec, la Kfc, la film, alea au fost odata cand ne era bine tuturor, acum situatia s-a schimbat mult, ai acasa filme la greu, ai pe internet, la televizor, pe Netflix.
Sunt vaccinata si eu si tot anturajul meu, nu suntem nici criminali, nici prosti. Familia mea are covid si sunt in izolare (si ei sunt vaccinati), deci nu iti pot urma sfatul, din pacate. Cred ca e mai indicat sa ies cu 2 prieteni, dar daca tu insisti sa stau cu familia...
Eu nu insist, medicii insistă sa nu ne expunem inutil daca nu este ceva urgent, dar fiecare face cum vrea.
In conditiile actuale, in care infectarea in Bucuresti a ajuns la aproape 20.000 pe zi, ai un sigur lucru normal de facut: stai cuminte singur in casa, ca serbezi la anul, dupa ce dispare pandemia.
la Multi ani!
As vrea sa stiu doar daca de la inceputul valului 4 tu nu te-ai intalnit cu nici macar un prieten. Atat, la multi ani tie singur in casa.
Eu sunt in Australia si tocmai am iesit din carantina dupa 3 luni jumate, in care nu au avut voie nici prietenii si nici alti membri ai familiei sa ne viziteze, nimeni! Stat in casa doar cu sotul. Cumaparturi doar 1 singuar persoana, 1 data in zi.
Totul a fost scanat la intrare si iesire. Toatemagazinele inchise pentru 4 luni, cu exceptia farmaciilor si a celor de mancare.
practic nu am avut unde sa merge, ca nu aveam voie nici noapte as aiesm din acasa dupa 9 seraa, pana la 5 dimineata.
Iar in timpul zilei numai 5km in jurul casei.
Asa ca, nu se moare din atata lucru, daca esti capabila sa intelegi ca este spre binele tau sa stai izolata.
Australia are la acest moment 12 morti pe zi si suntem vaccinati in proportie de 96%
Dupa restrictiile care le-am avut in Australia, tu te plangi de Romania?
Voi ati facut ce ati vrut, nepasandu-va de protectie, izolare si vaccinare. Acum aveti ce vi s-a spus ca veti avea daca nu va protejati, adica liberatte si morti multi.
Bună.
Te poți îmbata și "home Alone" , adică nu trebuie neapărat să ai o gașcă mare (pandemia, bat-o vina!), poți fi tuși câțiva prieteni sau... tu și sticla de bere, împreună
În cazul meu ar merge de ziua mea o sticlă de șampanie (ceva Cher
ry taste, alcool limitat , câteva pungi de "minunații" (dulciuri și tot felul de alte nebunii ), neapărat o pungă de popcorn și un film bun, desigur dacă se poate într-o companie plăcută... desigur muzică, puțină zbenguială și (fiindcă stau la țară), un foc de tabără in natură, artificii, înălțat baloane, papioane sau zmee, întotdeauna mi-am dorit asta...
La mulți ani, apropos!
Deeduka xD întreabă:
Ihdsjfjsjsjfhfsjdjc întreabă: