| MEIALI a întrebat:

Scriu o carte si vreau sa aud parerea voastra! Cititi fragmentil de zos si spuneti-mi ce credeti: -Anemona, unde mi-ai pus ursuletul? Cine ar intreba asa ceva? Desigur, acum va ganditi ca aceea persoana are intre 5-6 ani, dar, de fapt are 11.Rebeca este prietena mea, si ceea ce eu numesc:o persoana nedezvoltata mintal.Am intrebat-o de ce crede ca macar as vrea sa stau langa aceea jucarie, insa domnisoara tafnoasa s-a uitat la mine si mi-a raspuns: - De unde stiu eu ce-ti trece tie prin cap? Ma simteam jignita.Chiar daca Rebeca este cu un an mai mica decat mine, se comporta de parca le stie pe toate.In plus, cine tine de buna voie la 11 ani in casa un ursulet urat mirositor are probleme serioase, dupa mine.Insa nu am spus nimic si am aceeptat sa caut ursul.Nu credeam ca aveam sanse as il mai gasim vreodata, pentru ca mama Rebecai aduna o gramada de lucruri nefolositoare, si le punea unde gasea.Pana la urma Rebeca a gasit un dulap vechi care ei i se parea interesant.Nu stiam de ce credea ea ca ursul ar putea fi acolo, insa uneori e mai bine sa taci si sa vezi cum planul Rebecai se naruie.Intr-un final Rebeca a reusit sa deschida dulapul, insa in el se afla orice in afara de urs, pana si o avalansa de obiecte care a cazut pe noi.Eu am fost rapida, si am sarit din calea ei, insa Rebeca nu a avut acelasi noroc.Am incercat sa o ajut, insa era greu cand sarea ca un cangur nebun si tipa intruna. Scuze ca nu am scers prea mult, si scuze pentru greselile ortografice.

5 răspunsuri:
| anonima01 a răspuns:

Este destul de interesanta, insa ai putea sa o faci mai spectaculoasa, si ai putea baga cuvinte mai spectaculoase care sa iti atraga atentia. Sper ca te-am ajutat.

| MEIALI explică (pentru anonima01):

Nu prea stiu astfel de cuv.

| horia2012 a răspuns:

Suna bine, dar cam repeti anumite expresii spre final.
insa uneori
insa in el
insa Rebeca
insa era greu
Nu te supara, e o simpla parere,
nu sunt un critic literar.
Succes in continuare.

| carhartt a răspuns:

La inceput suna bine, are un sens, dar spre final o dai in desene animate, cu av alansa din duap, " am inceput sa o dezgrop "... parca ar fi cazut in Marele Canion.
Deci mai lucreaza la a doua parte.
Sper sa nu te superi, nu vreau sa te superi, imi dau doar cu parera, poate cineva este de alta parere.
Succes in continuare cu cartea ta!

| EdwardTeach a răspuns (pentru carhartt):

Cred că ai înţeles greşit expresia cu avalanşa. Doamne fereşte... În fine, pare drăguţ şi interesant textul scris de tine, MEIALI dar ai scris prea puţin, mi-ar fi plăcut să mai citesc. happy