Eu zic sa-i cumperi ceva album de la trupa lui preferata, un tricou amuzant cu scris (www.tu.ro mi-am cumparat si eu de acolo tricouri si sunt super), ceva bratara sau ceva de ornament gen o iguana care sta pe stanca or something like that. Sau daca esti buna la pictat sau crafts fa-i un tablou. Good luck with that
Pai...un pistol din ala care e ca briketa(de fapt briketa dar are forma unui pistol), o rama si pui poza cu voi 2, Un tricou cu formatia pref, Nuj... ceva facut de tine etc
Buna. Cumpara-i un tricou cu trupa lui preferata sau mergeti la un concert rock.
Ai putea sai cumperi o inima sau un ursuletmai mult conteaza intentia:*plizz funda:X
Cumpara-i un tricou ceva in genul lui ...sti la ce ma refer cum poarta rockerii
IA UN TRICOU DRAGUT si du-te la o firma de personalizare, zi'le sa faca ceva oiriginal pe el, ceva cu voi 2 sau depinde, nu trebuie sa fie ceva scump, ci ceva care sa aiba valoare sentimentala sper ca te-am ajutat. Pe langa asta poti sa iei 2 bratari care sa semene si sa le purtati, dar a lui sa fie mai barbateasca nu vrea sa poarte lucruri de fete
anonim_4396 întreabă: