| BeBe_7107 a întrebat:

Se aproprie ziua mea de nastere si as vrea un telefon nou.Am unul de 4 ani dar nu ma plang de el pentru ca inca merge foarte bine insa toti colegii mei au telefoane cu touch screen pe care le schimba ca pe sosete. Daca as primi unul l-as tine inca 4 ani, cum sa-mi conving parintii sa-mi ia? P. Sbig grineja invat bine, ascult si imi ajut parintii foarte mult! Ce ar trebui sa mai fac? Cum sa-i fac sa inteleaga ce vreau fara sa fiu prea insistenta sau prea directa?

Răspuns Câştigător
| waterloo a răspuns:

Nu vad de ce nu ai putea sa le vorbesti deschis. Explica-le si lor la fel ca noua si sunt convinsa ca, daca nu au probleme financiare sau de alta natura mai urgente, ti-ar lua telefonul pe care il vrei. Un telefon nu e o avere, nici chiar unul cu touch screen.vor intelegewinking Multa bafta.:*

3 răspunsuri:
| venusdoom a răspuns:

Transmite le dorinta ta cu ajutorul mesajelor subliminale devil laughing. spune le! ce i asa mare lucrubig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu, de ziua mea, mi-am luat un Allview F2 Crony, cu touchscreen și e super mișto! L-am cumpărat cu 289 lei, de pe eMag, aici : http://www.emag.ro/......-pF2Crony. Poți găsii și mai ieftin.

| NoName2105 a răspuns:

Depinde si de bugetul parintilor tai. spune-le ca e ziua ta si etc.dar daca vrei unul eu zic sa iti iei Motorola defy