Da.nu stiu
Eu nu prea cred...stii e aiurea sa te imparti la doi/doua
Adica... daca tii la cineva din tot sufletu sunt sigura ca numai ar conta nimeni...cum ar fi aceea alta
Si probabil acel baiat nu te iubeste...si nu te merita...
Fa`l sa tina mai mult la tine decat la aia
Apoiiiiiiiiiii spune-i sa aleaga intre tine si ea.
:]
Bafta >; d
Da, sigur ca se poate. Dar gandeste-te ca e posibil ca baiatul respectiv sa o placa cu adevarat doar pe fata cealalta iar tie ti-a spus ca te place numai ca sa fie politicos.
Ambele situatii pot fi adevarate
Bună
Sigur că se poate.Am fost şi eu în situaţie să plac 2 băieţi, chiar 3, dar unii colegi de la mine din clasă au fost în situaţii să mă placă şi să placă şi alte fete.Tot ce trebuie e să fi puţin mai mândră.
Pa, pa
Da sincer mie imi placea de 4 simultan si nu m-am ales cu nici unu dar toot ii bine am avut de unde alege si nu cred ca sunt singura fata de aici bafta si ai grija ca poate cine stie faci ca mine din toti pana la urma realizezi ca nu placi pe nici unu:*
Normal mie mi-a placut de 4 simultan si nu m-am ales cu nici unupur si simplu nu mi-au mai placut deci bafta
Totul e posibil de ce nu... si ar fi frumos sa ai doua fete in acelasi timp si sa stieamandoua una de alta, tu ce crezi?
Nu poti iubi 2 persoane in acelasi timp. Poti fi atrasa de 2 sau mai multe persoane simultan, dar e doar o atractie de moment (moment insemnand cateva ore, zile, saptamani) nu ceva de durata lunga, iar atractia poate fi fizica, sau te pot atrage modurile de a gandi a celor 2 persoane, modul de a se comporta, sau diferite lucruri pe care cele 2/3/4 etc persoane le au/le fac/le gandesc. Deci poate fi atractie inspre mai multe persoane, dar nu poti iubi mai multe persoane deodata!