Eu unul nu stiu din astea cu.dll sa.exe isa este mai usor un browser-based, 2D sau Text based. Poti face jocuri gen Gladiatus foarte repede. Mai greu este sa le populezi. Eu zic ca : HTML, CSS, PHP si JavaScript sunt suficiante. Gasesti multe tutoriale pe youtube insa iti sugerez sa incepi cu ceva easy [w3schools.com]. Cand jocu e gata poti sa faci o moneda speciala [Ruby,Gold, Token, etc.] iar aceasta sa coste bani reali. Acum depinde de cat de popular este situl. BFT
Buna.Cauta pe net joburi la domiciliu si ai sa vezi ca majoritatea se leaga de calculator dar ai grija ce alegi ca sunt si multe tepe.Joburi gen :call center, contabilitate, videochat si etc.Eu am cautat dar nu m-a atras nimic si nu prea am incredere.Astept sa vad ce zic si ceilalti poate fac ceva ei de acasa cu pc-ul si castiga un banut.
Ii destul de greu, si depinde de cunsotintele tale ce sti sa faci pe comp... si sunt foarte mult situ-i fake, adica false trebuie sa ai gruja unde iti dai nr de card
Invata sa programezi daca iti place munca computer-related. Daca vrei o solutie magica prin care tu apesi butonul "Fa bani" sa stii ca inca nu s-a inventat.
Exista un limbaj al calculatorului pe care tu nici nu il cunosti, te`ai intrebat vreodata cum sunt create fiserele.dll? sau cele.exe?, invata acel limbaj si incearca sa devi un programator, acest lucru necesita ani de experienta, exista asa numitu google adense cu care poti face bani din cate vizite obtii pe un site, te sfatuiesc sa il folosesti.