Nu am înțeles întrebarea.
Cui vrei tu, să dai pastile?
Pastilele /medicamentele, le prescriu medicii.
Ceau
Nu i se poate da orice, si clar asta nu se intreaba pe TPU! Trebuie sa mergi sa ii spui doctorului de familie situatia, el/ea e in masura sa ajute.
Imi pare foarte rau pentru situatia aceasta sper sa isi revina bunica ta.
Mult succes va doresc si numai bine!
Oricum,medicamentele nu fac bine si nu le va putea lua pentru o perioada lunga.
Deci medicul de familie trebuie sa intervina, sa aiba o discutie cu mama ta si sa o consulte.
De ce are nevoie nu faci rost fără rețetă stăi liniștit... Doar ea poate face rost de la un medic de familie care e în măsură să prescrie pastile cum ar fi diazepamul. Dar pentru mai multe pastile sau tratament de durată nu o poate face fără scrisoare de la psihiatru. Până atunci rămâne doar varianta cu ceaiuri (sunătoare sau tei). Ar mai fi niște pastile din plante (eu nu prea am încredere în ele, dar tu poate ai) numite passiflora. Întreabă de ele și explică-i farmacistei situația.
Prepara-i in fiecare zi un ceai de tei.O sa o mai linisteasca putin.Cat despre pastile, ar trebui sa consulti medicul de familie, pentru ca el stie cel mai bine ce este indicat.Incearca sa fii alaturi de mama ta, explica-i ca ai nevoie de ea, ca lucruri de genul acesta se mai intampla si ca trebuie sa fiti unite.
Sper totusi ca bunica ta se va insanatosi, si ca totul o sa revina la normal atat pentru tine, cat si pentru mama ta.Multa sanatate si mult succes!
Du-te la farmacie si zii povestea si o sa iti recomande un calmant sau mai multe pentru situatii de genu