| Gabita91 a întrebat:

Faza este ca m-am apucat sa scriu o carte.Dar m-am impotmolit putin si vroiam sa aflu un raspuns. Sa zicem ca e o fata, pe nume A caruia ii moare tatal si ramane doar cu mama ei.La liceul la care este ea,se inscrie un tip nou,dragut,etc, sa ii zicem J, caruia i-a murit mama cand el avea 15 ani. Tatal acestui baiat,se casatoreste cu mama fetei. Asta nu inseamna ca sunt frati,nu? Adica, eu stiu ca sunt frati cand au aceeasi mama, si frati vitregi cand au acelasi tata.Deci,ar fi posibil ca A si J sa aiba o relatie daca parintii lor sunt casatoriti? Sau ar fi vreun fel de pacat? Intreb pentru cartea care o scriu.Chiar as aprecia un raspuns sincer, direct si serios.Dau funda...sau ce se da aici.Va rog mult.Multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
| AnimeChu a răspuns:

Pot fi împreună, nu contează... Nu au nici o legătură de sânge, deci totul e ok.

| dudeman13 a răspuns:

Sunt vitregi, nu are nici-o treaba

| Claudiu_Ene_1987 a răspuns:

Nu e nici o problema, iar cand tatal lui cu mamai ei, fac un copil, ei 3 or sa fie frati si totul este OK.Ei doi chiar pot sa faca si sex. Poate se alatura si maicasa si taicasu si fac toti o orgie.E INCEST IN PANA MEA CUM PUTETI FI ATAT DE CRETINI

| AnimeChu a răspuns (pentru Claudiu_Ene_1987):

Nu e incest atâta timp cât nu au nici o legătură de sânge!
Şi te rog, că nimeni nu te-a făcut în nici un fel, deci aştept acelaşi comportament şi din partea ta.

| Claudiu_Ene_1987 a răspuns (pentru AnimeChu):

Esti mort/moarta din punct de vedere moral.Nici nu imi vine sa cred ca se poate pune la discutie asa ceva, este inuman si la un anumit punct devine si ilegal.Prostia in Romania este pe culmi mai mari decat ma asteptam

| AnimeChu a răspuns (pentru Claudiu_Ene_1987):

Nu este ilegal şi nici inuman. Te-aş ruga să nu mă compari cu tine, că eu am ceva minte. Din punct de vedere legal se poate face aşa ceva.
Şi nu e nimic greşit nici din punct de vedere moral. Ei NU AU NICI O LEGĂTURĂ, deci nu e nimic greşit. Fiecare cu propriile lui păreri, totuşi eu nu te-am jignit şi am cerut acelaşi comportament şi din partea ta.
Şi te rog să nu vorbeşti în numele meu, că nu ştii tu ce idei am eu, ce păreri şi idei am. Deci te rog să nu vorbeşti în numele meu.
Nu e ilegal aşa ceva şi nici inuman. Ei nu au nici o legătură! Doar că părinţii lor se căsătoresc, dar nu au legătură de sânge, deci pot să aibă o relaţie.