anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara,
Tot despre subiectul Carti as vrea sa intreb un lucru,
Am cumparat de la Adevarul si sunt dispusa sa cumpar si volumul ** (2) din Insula misterioasa - Jules Verne. Pana la varsta mea nu am avut ocazia sa o citesc ce parere aveti despre aceasta povestire asternuta intr-o carte? Este frumoasa? Am volumul *(1) si sunt curioasa daca merita citita!
Multumesc frumos. O seara buna in continuare.

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

I-am citit aproape toate cărţile în copilărie, pe atunci se găseau greu, aş fi ucis pentru ele, cel mai mult mi-au plăcut 20. 000 de leghe sub mări, Insula misterioasă, Uimitoarea aventură a Misiunii Barsac, Cinci săptămâni în balon, Copiii căpitanului Grant, Căpitan la 15 ani, Doi ani de vacanţă, Ocolul lumii în 80 de zile, 800 de leghe pe Amazon...Cred că ar trebui să citeşti înainte 20 000 de leghe sub mări (dacă n-ai avut ocazia), fiindcă anumite situaţii din Insula misterioasă au legătură cu povestea din această carte.

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

In adolescenta le-am mancat pe paine. Pentru ca primeam stingerea, citeam la lumina lanternei sub plapuma.
Binenteles ca merita citita!

| cristinela a răspuns:

Felicitari ca ai prins volumul 1.Eu nu am reusit nici primul nici al 2-lea. Sper ca pe cele contracost sa le gasesc.Sunt foarte frumoase toate! Eu le-am citit in copilarie, dar vreau sa le mai citesc o data si poate il conving si pe fiul meu...

| lucicx a răspuns:

Opera lui Jules Verne nu are varsta de citit. Merita "savurata" din scoarta in scoarta fiecare carte pe care a scris-o.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toata colectia Jules Verne merita citita.