| LostInHell55 a întrebat:

Buna seara TPU-isti!Plizz cine imi spune cum se joaca si regulile de la mocao,fantanica,Popa Prostu,Capra Noua,In cimitir,Frunza,Camera robotzlor,Camera Papusilor,Moarta sau nebuna moarta .Multumesc anticipat!Dau funda doar celui care imi spune la toate happy See ya.Noapte buna allz. big grin

1 răspuns:
| Cor1nnnaa a răspuns:

Http://www.ecursuri.ro/tutoriale/cum-se-joaca-macao.html REGULI PENTRU MACAO; Reguli fantanica : fete-baietii cati mai multi stau ala la rand unu langa altul; primul care incepe jocul trebuie sa fie tinut la ochii de altul. acela te intreaba :Ai picat in fantana, la cati metri? si tu raspunzi : 1, 2, 3, 100 metrii cat vrei [ metrii inseamna de cate ori te va pupa acela/aceea, cel care te tine te mai intreabaa : unde te-ai lovit? apoi el arata pe corpul sau oriunde de ex : aici [obraz ], aici [buze ] si tu trebuie sa rasp cand vrei Da sau nu apoi Cine te-a salvat, el/ea arata cu mana pana alegi tu cine ..si baiatul acela vine si te pupa.saruta. si tot asa cu fiecare jucator; Reguli POPA PROSTU :Se iau x perechi de carti, unde x = numarul de jucatori. Se adauga inca o carte, care e popa prostu. Apoi se impart toate cartile la jucatori, ultima carte ramane jos. Fiecare jucator da jos o carte, apoi o ia pe cea care era jos inainte. Scopul e sa faci o pereche, adica sa ai toate 4 cartile. Cand ai pereche pui cartile jos, ceilalti jucatori trebuie sa faca acelasi lucru, ultimul care o face este Popa prostu'.; Daca e vorb de capra noua capra veche stiu.De exemplu capra sta cu mainile pe genunchi si cu capul intre brate pentru a nu fi lovit, capra trebuie sa stea cu spatele in sus ca jucatorii sa poata sari peste el(capra). Dar trebuie sa zici si miste cuvinte ca sa te joci.
prima tura toti care joace trebuie sa zica capra noua capra veche. dupa aia iti alegi alte din astea da-s multe sa-ti zic cateva.
zici(balena)si te impingi in capra sa cada, daca nu cade stai capra.
zici (stalpu)si toti trebuie sa stea neclintiti ca stalpul care semisca sau care e ultimul si il vede careva sta capra.
zici(saltelele)si toti trebuie sa stea culcati si daca nu sta e tot ca la stalp.
zici(soldati)si trebuie sa stati ca la saltele numai ca ta faci ca tragi cu o arma.
zici (5 minute pe magar)si fiecare jucator trebuie sa stea in spatele caprei si sa-l prinda de urechi.
zici(12 gloante si-un cartus)toti care sar trebuie sa-i dea caprei 12 suturi usoare la fund si unul foarte tare.
Iar daca de exemplu unu dintre voi sare primul voitre sa ziceti ce-a zis el.; sper sa imi dai funda am muncit sa scriu atat :)). ti-am spus tot ce stiu :*funda pls