anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU si Hristos a-nviat!
Maine as dori sa-mi fac o poza mai artistica sa zicem numai gatul si putin din partea de jos a capului/parului. Problema este ca nu stiu ce as putea scrie pe gat, ceva mai artistic ce mi-ati recomanda? thinking

P. S. : Nu vrea chestii de genul: "I love you" sau "I miss you" sau orice are lagatura cu dragostea, eh, poate sa aiba legatura dar sa nu fie asa de clasic happy

Multumesc anticipat + Funda happy

Răspuns Câştigător
| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

SI eu voi face : trust no ***.
i want to be with you
empty
i am dreameer
don`t give up. ok?!
be you
cam atatbatting eyelashes eu fac cu don. t give up.

| QueenBey a răspuns (pentru Cristinaaaaaaaaaaaa):

Multumesc Crstina, imi place ideea cu ''Don't give up'' eu cred ca il voi face cu ''Never give up'' pentru ca este motto-ul meu, multumesc! :*

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru QueenBey):

puppy dog eyes vreau sa vad si eu ce. ti iesepuppy dog eyes

13 răspunsuri:
| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Daca iti pozezi gatul si barbia ce e asa de artistic? Nu iti scrie nimic pe gat ca o sa arati ca o pitipoanca.

| QueenBey a răspuns (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Nu in fata ma, in spate laughing Era ceva gen sa-mi ridic parul cu mainile si sa fie ceva scris gen : ''trust '' sau cv de genul happy
Si va rog, raspundeti-mi la intrebare, chiar nu ma intereseaza parerile voastre legate de poza straight face

| BlackFuneral a răspuns:

De ce dracu sa iti scrii ceva pe gat?
Pentru ce?
Decat sa iti scrii ceva pe gat mai bine te duci si iti bagi un bat in fund.
Daca iti scrii ceva pe gat o sa arate mai urat decat arata inainte.

| QueenBey a răspuns (pentru BlackFuneral):

Esti nebuna, fata? raised eyebrows 1. Nu ma intereseaza absolut deloc parerea ta despre ce poza vreau sa-mi fac eu, clar?
2.Am pus o intrebare, ai cu ce sa ma ajuti, bine, nu ai, mars!
3.Am lucruri mai bune de facut decat sa-mi bag ''un bat in fund'', bagati-l tu in nas puppy dog eyes
O seara placuta si te rog, da-ti foc si stinge-te cu benzina! :*

| BlackFuneral a răspuns (pentru QueenBey):

Nu sunt nebuna e doar parerea mea si a oamenilor inteligenti.
1Ai zis ca vrei sa iti faci o poza "artistica" si eu ti-am spus parerea mea.
2Mars ii zici lu mata si lu tacto.Nu esti tu in masura sa imi zici mie mars.
3Imi dau seama ce lucruri mai bune ai tu de facut.
Am uitat pentru tine un om care isi spune parerea ti se pare nebun?
Numai rau din partea mea pentru tine!

| QueenBey a răspuns (pentru BlackFuneral):

1. Ma pis pe parerea ta :*
2.Stai linistita, ca nu fac lucrurile care crezi tu ca le fac, aia este meseria ta! :*
3.Mars in mortii m-ati, du-te si te culca ma tarfo laughing) Mama si tata sunt ocupati :* puppy dog eyes
4. Mi se rupe mie de parerea ta, in intrebarea asta nu am mentionat ca vreau si pareri leagte de poza, deci cumparati ochelari sa vezi mai bine!winking
5. Acum du-te si fa ce ti-am spus adineauri! love struck wave
6. Nu te obosi sa mai scrii inca un comentariu, m-am plictisit de tine, asa ca pa!

| pampam18 a răspuns:

Adevarat a -nviat! Pai...eu m-am gandit la : Art is a Bang!

| QueenBey a răspuns (pentru pampam18):

Asta nu ai luat-o din Naruto, sau gresesc? thinking

| pampam18 a răspuns (pentru QueenBey):

Deidara...

| QueenBey a răspuns:

Tu nu vezi bine? laughing Ti-am zis sa nu mai scrii ca ma obosesti puppy dog eyes Cimpanzeu neepilat ii zici lu mata. Si vezi ca daca iti dau o flegma te cauta mata cu submarinul :* Deci pentru ultima oara repet, nu te obosii sa scrii! Esti turca? raised eyebrows

| Chreessys a răspuns:

Buna seara si Adevarat a inviat! ce zici ce un citat care pe mine una m-a inspirat mult in ultima perioada " No glory, no pain"