SI eu voi face : trust no ***.
i want to be with you
empty
i am dreameer
don`t give up. ok?!
be you
cam atat eu fac cu don. t give up.
Multumesc Crstina, imi place ideea cu ''Don't give up'' eu cred ca il voi face cu ''Never give up'' pentru ca este motto-ul meu, multumesc! :*
vreau sa vad si eu ce. ti iese
Daca iti pozezi gatul si barbia ce e asa de artistic? Nu iti scrie nimic pe gat ca o sa arati ca o pitipoanca.
Nu in fata ma, in spate Era ceva gen sa-mi ridic parul cu mainile si sa fie ceva scris gen : ''trust '' sau cv de genul
Si va rog, raspundeti-mi la intrebare, chiar nu ma intereseaza parerile voastre legate de poza
De ce dracu sa iti scrii ceva pe gat?
Pentru ce?
Decat sa iti scrii ceva pe gat mai bine te duci si iti bagi un bat in fund.
Daca iti scrii ceva pe gat o sa arate mai urat decat arata inainte.
Esti nebuna, fata? 1. Nu ma intereseaza absolut deloc parerea ta despre ce poza vreau sa-mi fac eu, clar?
2.Am pus o intrebare, ai cu ce sa ma ajuti, bine, nu ai, mars!
3.Am lucruri mai bune de facut decat sa-mi bag ''un bat in fund'', bagati-l tu in nas
O seara placuta si te rog, da-ti foc si stinge-te cu benzina! :*
Nu sunt nebuna e doar parerea mea si a oamenilor inteligenti.
1Ai zis ca vrei sa iti faci o poza "artistica" si eu ti-am spus parerea mea.
2Mars ii zici lu mata si lu tacto.Nu esti tu in masura sa imi zici mie mars.
3Imi dau seama ce lucruri mai bune ai tu de facut.
Am uitat pentru tine un om care isi spune parerea ti se pare nebun?
Numai rau din partea mea pentru tine!
1. Ma pis pe parerea ta :*
2.Stai linistita, ca nu fac lucrurile care crezi tu ca le fac, aia este meseria ta! :*
3.Mars in mortii m-ati, du-te si te culca ma tarfo ) Mama si tata sunt ocupati :*
4. Mi se rupe mie de parerea ta, in intrebarea asta nu am mentionat ca vreau si pareri leagte de poza, deci cumparati ochelari sa vezi mai bine!
5. Acum du-te si fa ce ti-am spus adineauri!
6. Nu te obosi sa mai scrii inca un comentariu, m-am plictisit de tine, asa ca pa!
Tu nu vezi bine? Ti-am zis sa nu mai scrii ca ma obosesti
Cimpanzeu neepilat ii zici lu mata. Si vezi ca daca iti dau o flegma te cauta mata cu submarinul :* Deci pentru ultima oara repet, nu te obosii sa scrii! Esti turca?
Buna seara si Adevarat a inviat! ce zici ce un citat care pe mine una m-a inspirat mult in ultima perioada " No glory, no pain"
DaciaRomania întreabă: