Am fost si eu in situatia ta...imi placea de o fata dar cand ma intakneam cu ea imi spuneam ca e urata si alte chestii dar am incercat sa trec peste aceste ganduri si i-am spus ce simt(asta se intamlase cam cu 1 an in urma) si chiar si acum sunt cu ea
Eu nu stiu ce sa zic nu te oblig sa faci ca mine tu ar trebui sa compari ce este mai mare dragostea pentru el sau gandurile tate.Fa ce crezi ca e mai bine pentru amandoi...Bafta
Păi dacă te-ai îndrăgostit de el încearcă să îl cunoşti mai bine şi să îi spui în faţă că îl placi, dat totuşi ai grijă. Poate că astăzi în placi, iar mâine te răzgândeşti. Oricum baftă.
Te inteleg perfect, pentru ca si eu trec prin aceeasi situatie.Si eu am 13 ani si baiatul de care imi place e pe clasa a 9-a la scoala mea si e verisorul unei prietene de a mele.Simt ca il iubesc enorm, dar nu stiu de ce in poze daca ma uit parca nu e tocmai foarte frumos.Eu i-am spus ce simt.S-au intamplat multe chestii intre noi 2 in ultima vreme( si in urma cu 1 an s-a intamplat ceva mai special). Daca vrei sa aflii mai multe baga-ti id-ul meu: roxy_b3b3_skumpy@yahoo.com