| Roxana1990 a întrebat:

Buna sera TPU! Ce parere aveti despre romanul Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi de Camil Petrescu.As vrea sa citesc romane de dragoste.M-il recomantati :*?

9 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Poţi vedea întâi filmul, şi dacă îţi place, atunci poţi citi şi cartea.

| Marius94_5839 a răspuns (pentru faramatania):

De fapt prima data cartea, iar dupa aceea filmul. Dupa parerea mea.

Acum on topic: Mie mi-a placut foarte mult romanul. Scena mea preferata, este scena cand un grup de ofiteri din armata romana, vorbesc despre un barbat ce si-a omorat nevasta si a fost achitat de catre tribunal. O scena nesemnificativa aparent, insa aici autorul isi spune viziunea despre dragoste, viziune care si-a pus semnificativ amprenta asupra propriei mele viziuni despre dragoste happy

| faramatania a răspuns:

Romanul are şi multe scene,aş zice eu plictisitoare,sigur este o carte bună,şi eu am citit-o,chiar de vreo două ori,dar filmul mi-a plăcut mai mult. Dacă ai fi văzut doar filmul,sau filmul înaintea cărţii,viziunea ta despre dragoste, poate, nu poate, ci sigur, ar fi fost alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este interesant, dar cititul strica ochii :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,de ce nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, o alegere foarte buna, o sa te captiveze!

| MarioOnette a răspuns:

Citeste mai bine enigma otiliei de george calinescu, dar si acesta e bun

| bestb0y a răspuns:

Da.

| gambetverde a răspuns:

Parerea mea, prima data cand am citit primul capitol nu prea mi-a placut dar treptat a inceput sa imi placa.Este o carte faina,este vorba despre un baiat pe nume Stefan gheorghidiu care iubeste o fata pe nume Ela cei doi sunt studenti, el la facultatea de filosofie iar ea la litere, se casatoresc totul merge bine pana cand ei doi merg la Odobesti la verisoara lui Stefan, Anisoara si fac cunostinta cu un dansator frumos si Stefan crede ca ela ii place de el si acesta este gelos, vrea sa se desparta de Ela. O sa vezi mai incolo ce se intampla daca doresti sa citesti cartea... spre ca o sa iti placa, dar daca vrei sa citesti o carte de dragoste iti recomand "Fiul risipitor de RADU TUDORAN"este o carte superba o recomand tuturor.