| Deutza97 a întrebat:

Sora mea a facut poza cu Dana Rogoz si Adela Popescu. Si intrebarea mea este : pot face in vreun fel incat in poza sa apar eu in locul lu` sora mea si daca s-ar putea sa nu observe cineva ca ar fi editata big grin. Multumesc! Astept raspuns ca sa pot da FUNDA ca am tinut`o prea mult la mine!tongue... [Scz pentru categorie]

Răspuns Câştigător
| lallalle a răspuns:

Buna:*
o poti modifica cu Photo Shop cs 4
e foarte bun:*
aici ai tutorialul : http://forum.godplay.ro/showthread.php?tid=744

funda?

9 răspunsuri:
| andrey23 a răspuns:

Photoshop happy

| butterflyeffect0000 a răspuns:

Cred ca ar merge cu programul Photoshop, am facut asa fel incat sa pun fata lui Demi lovato pe corpul meu, nu stiu daca intelegi. Oricum sper sa te ajute.

| AnDrEiFzRb a răspuns:

Photoshop

| Aloh123 a răspuns:

Da daca vrei ti-le editez eu daca vrei da-mi id-ul tau

| Ronnix a răspuns:

Trebuie sa fi priceput bine in photoshop pentru a realiza o astfel de "operatie", insa ma indoiesc ca ai programul instalat pe calculator.
O zi buna! happy

| MissDelevingne a răspuns:

Nu-i corect ce faci

| urgentr a răspuns:

Intri pe paint, pui pe edit de sus dupa aceea pui pe pate from, pui poza dupa aceea ei o poza cu tine si faci la fel. Daca vrei pot sa te ajut eu. Poti daca vrei sa-mi trimiti o poza cu tine si poza aia pe email si ti-o fac eu.Sa-mi trimiti mesaj pe TPU daca ai inteles cum se face sau daca vrei ajutor de la mine.

funda?

| Elenika a răspuns:

Depinde cum e facuta poza.o poti modifica in photoshop. uite...eu acum un an si ceva am modificat o poza...si a iesit cam asa www.zang.ro/show.php?id=368699

| LaBest a răspuns:

Cu photoshop