| KamiixSweet18 a întrebat:

Bună sad Sper sa nu radeti pentru ca unii asa faceti. Ce pot sa fac sa uit ca mama prietenei mele este aproape sa moara nu imi iese din cap si mai ales mi-e mila de prietena mea care mai are o sora si ele nu prea au bani. Tatal lor bea..Si nu pot sa uit stiu ca unii o sa radeti dar nu mint tocmai a plecat preotul de la ei si chiar imi vine sa plang.Va rog nu radeti ce pot sa fac ca sa mai uit. Dau fundita puppy dog eyes sadsadsadsad

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Gandeste-te cat isi doreste prietena ta de mult sa iasa din situatia asta atat de grea si sa uite ea tot ce-i rau...Tu poti sa-i arati ca esti cea mai buna prietena a ei, vorbeste chiar cu parintii si impreuna cu ei stabiliti in ce fel anume o ajutati acum si in viitor. Numai bine, draguta domnisoara.happy

4 răspunsuri:
| anastasiatya a răspuns:

Parerea mea este ca te strofoci prea tare ...nu te mai gandi gasesteti altceva de facut, neaparat ceva distractiv, si ai sa uiti.

| MicutzaDeMine a răspuns:

Bună! Uite... nu trebuie să treci peste asta. Din contră. Ai spus că tatăl lor bea, deci tu trebuie să le ajuți cu bani și să le sprijini cu totul. Tu nu trenuie să uiți că sunt singure. Ajută-le pe ele să treacă peste asta. Sper că ți-am fost de folos și baftă!

| KamiixSweet18 explică (pentru MicutzaDeMine):

Cum sa nu trec peste ea a prietena mea cea mai buna si in plus azi cand m-am sculat am aflat ca a murit sadsadsad

| MicutzaDeMine a răspuns (pentru KamiixSweet18):

Îmi pare rău... Ti-am spus. Trebuie sa ii fi alaturi. Nu te mai gandi la asta.