| ingerashpierduth a întrebat:

spuneti-mi din ce oras sunteti si ce cantareti vor canta sau au cantat la zilele orasului vostru?
Eu sunt din Dej si anul acesta au fost Play&Win:X, proconsul, Ana Lesko si Elena ex Dj projectbig grin

6 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Sunt din Braila, si zilele orasului vor fi intre 12-15 august happy

| ღAncaღ a răspuns:

Din jud. suceava, oras gura-humorului, la zilele orashului a fost anda adam big grinlove struck, si sa facut un concurs in care trebuie sa canti (in mare parte este vorba despre talente) dar ce-i mai multi au cantat si dansat! a castigat 10.000 ron trupa verisoarei mele, am fost asa de bucuroasa! iar premiul I o fetita de 11-12 ani nu stiu cat avea...

| ecristinamc a răspuns:

Eu sunt din PLOIESTI. Zilele orasului au fost intre 27-29 mai si stiu ca a fost un spectacol in fata Kauflandului unde au vennit:Maria Ciobanu,Ionut Dolanescu,Heaven, Elena Gheorghe, Ana lesko si au mai fost si altii da rnu imi amintesc prea binethinking

| dianacool a răspuns:

Buna.Sunt din rm.Valcea.Si la mine anul acesta a cantat Xonia; Celia; conecte-r; animal x si deepcentral

| Ddiinnaammoo a răspuns:

Salutt.Pei sunt din Tirnaveni si uite citesti aici http://www.tirnaveni.ro/

| JammyLove a răspuns:

Pai sunt din Vaslui si o sa vina intre 19-21 august. urmatorii : Smiley, Alex Velea, Dj Project Mandinga, Doua formatii cu populra big grin si cam atat. :*