Pai...1.Pune mana pe telecomanda si buteneaza pana gasesti ceva de privit.
2. Uita-te pe net la un film.(daca nu gasesti la televizor ceva)
3.Iesi cu prietenii la un suc, o pizza... ceva.(in funtie de buget)
4.Cheama-ti cei mai buni prieteni la tina sa jucati ceva, eu stiu ceva de copii micii baba-oarba, vatea-ascunselesa. NU glumeam gasiti voi ceva de facut.
5.Si daca nici acum nu ti-a trecut plictiseala, da-o-n colo de treaba si pune mana pe o carte buna si gata.
Acum:Idei tampite
Suna pe cineva si cu numar ascuns si vezi tu ce-i zici.
Suna-i pe toti prietenii tai si spune-le cat de mult ii iubesti.
Daca nu esti in criza minutelor...
Uita-te pe geam si imagineaza-ti lumea care trece in lenjerie intima
Sau la fel critica-i pe cei de pe stranda de cum arata, de cum sunt inbracati...
Si daca tot te plictisesti dormi, fa curat, fa ceva de mancare aranjeaza-ti lucrurile prin camera intr-un anumit mod.Si cam atat. Sper sa iti fie de ajutor
N-ai voie sa te pictisesti in vacanta. [-x Ia si deseneaza, citeste saaau... fa karaoke, imitand diferite vedete pe care le placi sau nu. Cheama un prieten pe la tine, incearca sa gatiti, cauta jocuri mmorpg, sau poti descarca Audition Sea. E interesant si trece plictiseala. :3
Cand te plictisesti poti sa asculti muzica, sa citesti o carte, sa gatesti, sa stai pe internet, sa te machiezi, sa te plimbi prin parc, oras,oriunde, sa faci sport cum ar fi mersul cu bicicleta, cu rolele, sa joci tenis, sa joci volei, basket,sa te dai cu oja, sa iti faci parul:ti-l faci cu placa, ti-l ondulezi, ti-l impletesti, iesi afara cu prietenii, poti sa faci sineste mancare, sa faci karaoke, sa dansezi, sa te uiti la un film, sa te joci pe calculator, sa probezi haine, sa faci poze si sa le modifici, sa aranjezi camera, sa te joci cu familia jocuri:monopoly, nu te supara frate, si multe altele. Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă:
pomirlianu întreabă:
Dumea99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: