| andra121 a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste activitati distractive pe care le pot face vara asta! Nu as vrea sa ma plictisesc... Funda la cele mai multe! Restul vot >: Promit!

Răspuns Câştigător
| ColorBubbles a răspuns:

Poti face ff multe activitati.
De exemplu :
-> Sa mergi la mare, la munte sau in alte locuri big grin
-> Sa practici un sport care sa-ti placa mult si sa-ti ocupe timpul [ volei, handball, etc. ] happy
->Sa`ti vizitezi prietenii mai vechi. ^^
->Sa gasesti o carte interesanta..care sa-ti placa si sa o citesti.big grin
->Poti sa-ti gasesti un job si sa faci si cativa banuti.[depinde de varsta pe care o ai ]. Daca nu ajuta`ti bunicii, parintii sau vecinii ..si te vor rasplati..cu banii primiti vei putea iesi in club, la mall..sau daca nu, simplu : iesi in parc la o inghetata, suc ..etc.big grin
->Incearca sa faci bratari ale prieteniei ..stii tu cumperi ata si vezi pe youtube cum trebuie facute.happy
->Te poti duce la tara pentru o perioada. daca ai posibilitatea.te relaxezi si tu putinwinking
->Te uzi cu apa, te bati cu inghetata sau alte jocuri [adevar sau provocare, v-atea ascunselea, ratele si vanatorii..etc ] big grin
->Plimbi catelul ..etc.
->Fa`ti un blogg. poti sa-ti scrii ideile, sentimentele, placerile, etc.
->Sa`ti redecorezi camera.
->Sa asculti muzicaa.^^ etc.
-> Bicicleta, role, excursii, etc.winking
->Poti sa faci o prajitura.big grin
-> Poti sta si pe facebook [daca ai cont] dar ar trebui sa te distrezi, sa iesi...nu sta stai in casa.

Ei iti urez o vacanta cat mai placuta si mai distractiva! :*

2 răspunsuri:
| AntonyoBoss a răspuns:

Pai promiti vot la toti care raspund dar nu esti membru junior ca sa dai votlaughing

| adrew a răspuns:

Vara sint multe fructe, nu stiu tu poate ai, da eu vreau sa cumpar un storcator de fructe si sa experimentez cu retetele