| ZuZu_9651 a întrebat:

spuneti-mi si mie un film bun va rog! ...as vrea sa ma uit diseara la un film cu prietenul meu si nu stiu ce film as putea copia...nu vrea sa fie nici de dragoste dar nici una din comediile alea porcoase... daca ar fi o actiune cu putin love presarat...si putin funny de bun gust ar fi perfect...big grin...va rog dati-mi niste numehappy:*:*

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Seven pounds...este unic ca si scenariu, te asigur ca vei ramane marcata...

13 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

O comedie spumoasa si foarte draguta si relaxanta - Mamma Mia cu Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan... pe muzica ABBA - interpreteaza actorii...
"The Librarian" - partea 3-a,
"Outlander" - un SF interesant - despre cineva care aterizeaza - dintr-o nava spatiala, in vremea vikingilor... in anul 709... Un film interesant, de actiune...
Madagascar - film de animatie...
Depinde de gusturi,
Distractie placuta

| psiholoaga a răspuns:

Big momma's house- un clasic. Un politist tine sub supraveghere o persoana si pentru asta se deghizeaza in bunica acesteia, o negresa corpolenta si directa.
-white chicks, 2 politisti negri se deghizeaza in doua tinere blonde, albe, milionare, pentru a acoperi o boacana pe care au facut-o. Desigur, trebuie sa faca fata prezentarilor de moda, petrecerilor, tocurilor si sutienelor. Distractie placuta!

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

The Happening(Intamplarea)-e groaza-SF-foarte interesant! Despre o toxina eliberata de plante care ii facea pe oameni sa se omoare! Nu-ti povestesc mai mult! Eu zic ca e un film care merita vazut!

tundenana
| tundenana a răspuns:

Incearca Yes Man... daca iti place Jim Carry atunci o sa iti placa sigur... e o comedie foarte draguta, mai exact o comedie romantica foarte interesanta ...pe mine m-a pus pe ganduri acel film... crede-ma nu o sa iti para rau...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

BREATHLESS ( FARA SUFLARE ) cu KIM BASINGER + RICHARD GERE, ARE TOT CE VREI! OCEAN`S ELEVEN >>> GEORGE CLOONEY ET CO, DIRTY DAANCING >> PATRICK SCWAYTZE... VIZIONARE, SI WEEKEND PLACUT!

| gianina a răspuns:

Twilight(amurg)... e prea super filmul are si scene de dragoste si scene horror. distractie placutatongue

| gbtz a răspuns:

Da de the convenant ce zici
e un fil un pic de groaza mere sa vada si o fata si cu un pic de dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jumper, Hancock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bride wars smug acum imi scot si eu filmul. ii comedie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Twilight.love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wrong turn 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

100 teras

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rat Race