| CreatzaBắ a întrebat:

stie careva pe unde pot lucra in timisoara? mentionez ca am 13 ani, stiu ca e ilegal, orice, impartit pliante, chiar sa am grija de copii, daca parintsi sunt plecati, va rog ajutati-ma si fara injuraturi, daca stiti unde sa dau anunt sau daca stiti ceva locuri, dati-mi un msj privat sau la id adelina_tm_2008 plss

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poate ai niste vecini cu animale de companie, caini mai exact. Ai putea sa scoti la imprimanta/xerox niste anunturi mici, in care sa specifici, ca te oferi sa-le plimbi cainii (poate unii au servici sau sunt bolnavi si n-au posibilitatea sa-i scoata afara) si sa le pui la fiecare in cutie postala. Ai mai putea sa distribui aceste anunturi prin locuri, unde sunt plimbati cainii, direct in mana stapanelor. Sa lasi pe acel biletel si un numar de telefon, ca sa fii contactata, si pune un pret cat mai mic, care sa nu fie o problema foarte mare pentru stapanii animalelor. Succes!winking kiss

Apropo, si eu sunt din Timisoara. big grin

| Altu a răspuns:

Din pacate nu stiu cine si-ar lasa copiii cu un alt copil.
Incearca joburi de acasa, de genul tehnoredactare, nu stiu. Preferabil sa ia cineva mai matur jobul si sa-l lucrezi tu.
Bafta!

| Ganduri albe a răspuns:

Poti sa lucrezi la parinti sa le speli masina, faci treburi casnice si iti dau mai multi bani de buzunar...