Pai, orice feeling special care are o semnificatie pentru tine de ex: primul sarut, prima dragoste, prima lacrima pentru iubire etc. take care:*
Bună.
Uite eu sunt excepție de la regulă, nu am avut, nu am și nici nu mă bate gândul să-mi fac așa ceva.
Scrii în el ce vrei tu, cu bune și cu rele evenimentele din viața ta.
Pa, pa.
Voi minorii santeti cu chesti din astea fetele in general adultii au treburi de rezolvat apropo, mie miar place sa iti fac un oracol cand vrei tu da-mi intrebarile (jurnal si oracol nu e tot una)
Nu toti suntem tentati sa scriem in jurnal. Unii dintre noi o fac pentru a-si aminti peste un timp de viata, de sentimente, de gandurile pe care le-am avut.
In general sunt jurnale in care iti asterni gandurile intime, problemele care te macina, ceea ce nu indraznesti sa vorbesti poate cu nimeni decat cu tine insuti. Sunt alte jurnale literare - care surprind viata si intamplarile lumii intr-un mod deosebit, printr-un filtru propriu, care ajung ulterior sa fie editate si ajungem sa le citim cu totii.
Presupun ca tu te referi la primul jurnal - cel in care sa-ti asterni intamplarile din viata si sentimentele pe care le nutresti pentru apropiati, colegi, prieteni, familie.
Ai grija insa unde iti pui jurnalul sa nu ti-l gaseasca nimeni din cine n-ai vrea sa il citeasca
Pai e secret...
insa de obicei iti scrii sentimentele, lucrurile importante
dar nu trebuie sa scrii foarte mult despre secretele tale ~ cineva l-ar putea citi
Pai scrii la sfarsitul zilei ce ti s-a intamplat in acea zi... de exemplu desenele cu viata cu louie sunt adevarate louie anderson (chiar asa il cheama ) a facuut desenele dupa un jurnal scris de el din cate am auzit eu
Pai informatii personale despre tine, sentimente, bucurii, tristeti, framantari, ceea ce faci in fiecare zi... Orice lucru care iti este rusine sa il spui unei persoane, orice lucru care te afecteaza in mod direct cu toate ca poate ti se pare ca este neimportant.
Jurnalul trebuie sa devina pentru tine cel mai bun prieten al tau, confesorul tau, sfatuitorul tau, cel care te cunoaste cel mai bine
Iti scrii toate gandurile tale, bune, rele, ce ai vrea sa faci, cum ti-a mers in ziua respectiva. Jurnalul tau e ceva intim in care poti sa iti descarci nervii sau sa iti dai seama unde ai gresit. Jurnalul ti-l faci tu asa cum vrei, poti sa scrii in mod diferit, poti desena, il poti face sa fie mereu in "continua miscare", fa ce vrei, pune. ti imaginatia in miscare.
Mult succes. Te pup
Pai cand scrii in jurnal trebuie sa te prefaci ca vorbesti cu un prieten. Poti scrie cam asaraga jurnalule,(aici scrii ce ti s-a intamplat in ziua aceea). De obicei in jurnal scrii amintiri frumoase sau urate ca atunci cand vei fi mare il vei citi si iti vei aminti ce ai facut cand erai mai mic/mica sau mai poti scrie ce ai facut toata ziua si mai scrii si secrete sau sentimentele pe care le simti in momentul ala etc.Eu cam asa fac.Bafta!
Tot ce ti se pare tie ca e important.si ca a insemnat ceva pentru tine...de ex. o intamplare.versuri care iti plac... poze cu pers speciale.etc.:p
Un jurnal este mai mult pentru introspectie pentru a te ajuta pe tine insuti sa te intelegi si sa te cunosti mai bine, daca ai de gand sa scrii in el incearca sa pui accent pe reactile si pe actiuniile tale o sa te faca sa-ti vezi greselile si sa-ti analizezi stilul si partile tale forte. Bafta!
Pai sentimentele ce le-ai simtit in acea zi faptele care tr-au impresionat poti si sa desenezi poti sa fabulezi sa iti imaginezi cum ai fi vrut sa fie acea zi sau poti doar sa te descarci sper ca te-am ajutat
Pai... chestii secrete! Cum ar fi de cine iti place, pareri despre fiecare cunoscut etc. Intr-un cuvant : SECRETE :p