| lolita24 a întrebat:

Buna stiti vreo setare la messenger care face adresa respectiva sa intre numai pe un singur calculator? Adica am o adresa de mail si mi-au spart niste hackeri parola. Imi intra in fiecare zi pe el si as vrea sa fac o setare sa mearga adresa numai pe computerul meu. Pot face asa ceva? Sau macar o chestie care sa blocheze intrarea lor pe id.

Răspuns Câştigător
| alecx4music a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa iti creezi un sigiliu de autentificare pe baza unui fisier, a unei poze sau a unei culori. Iti recomand o poza pentru ca este imposibil de spart. Iti alegi o poza cu care sa te loghezi, si te poti loga numai daca ai acea poza la logare happy bafta!

| memonelxd a răspuns (pentru alecx4music):

Si cum faci u asta?laughing

| alecx4music a răspuns (pentru memonelxd):

Intri pe yahoo.com, email si la ecranul de logare iti apare optiunea sa iti creezi un sigiliu de logare. In loc sa razi mai bine ai invata si tu ceva.

8 răspunsuri:
| VL4DST3R a răspuns:

Daca nu il mai poti accesa sub niciun fel, sterge contul...

| FankyGen a răspuns:

Pai schimba parola de la id daca o mai stii... daca nu nu ai cumwinking happy funda?big grin

| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna! Ce-ai spune sa ai un venit suplimentar?Id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com ,iti pot da mai multe detalii.

| Pisiquee a răspuns:

Bună!
Și mie mi s-a întâmplat la fel.
Eu am instalat un nou windows pentru a scapa de ei, deoarece intrau în tot ce eram eu.Și vedeau tot ce vad si eu. De aceea și dacă îmi schimbam parola de la id tot mi-o aflau.
Și nu am mai auzit de adresa de messenger sa intre numai pe un calculator.sad
Mai bine du-l la cineva care știe, îi un program care ei ți l-au trimis. big grin
Baftă! :*

| memonelxd a răspuns:

1...happy schimba codu postalhappy 2 vezi la alternate email ce adresa este bagata... 3 schimba parola happy funda?

| Ccrys1298 a răspuns:

Daca vrei sa nu iti mai intre pe id schimba-ti parola.