Foarte frumos din partea ta ca te gandesti sa le faci o surpriza de Craciun. Ideea e ca orice cadou le vei face ei se vor bucura, caci intentia conteaza! De ex. mamei tale ceva cosmeticale: un spray, un parfum, o pereche de ciorapi, o esarfa, iar pentru tatal tau un fular, manusi sau o flanea, un spray un after shave, ar fi foarte nimerite ca si cadou de Craciun. Ai mai putea, ca tot e acum la moda, sa le faci in Carrefour cate o cana personalizata cu ce poza vrei tu. Daca ai o poza cu tine si parintii tai ar fi f. nimerita pentru canile amandurora. Eventual, dedesubt ai putea scrie: Pentru cea mai buna mamica /cel mai bun tatic sau: "Mamei mele, cu dragoste!" si "Tatalui meu, cu dragoste!" Ramane la alegerea ta. Oricum, ideea e, ca ei vor vedea cat ii iubesti de mult.
Lulu, colega mea, poti sa te duci in centru la Hi-Hi, sunt diplome de exemplu: Pentru cel mai bun tatic, pentru cea mai buna... =?, cu ce vrei tu. Acolo mai sunt multe chestii dragute iar in carrefour, poti sa te duci acolo imediat ca stai aproape de el, langa farmacie, la obiecte personalizate, cana cu imag lor, etc
Dragut din partea ta ca iti iubesti parintii, cred ca daca le-ai spune asta ar fi cel mai potrivit cadou, incearca sa le compui o poezie in care sa asterni ce simti tu despre ei, nu trebuie sa fie mare 2 strofe daca pui suflet si adevar in versuri ai sa vezi ce reactie o sa aiba amindoi